Twitch Yayıncısı Melih Kalkan, Hayatını Kaybetti

Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz...

Twitch Yayıncısı Melih Kalkan, Hayatını Kaybetti

Oyun dünyasında bizi heyecanlandıran, sevinçten havalara uçuran haberler kadar üzen haberlerle de karşılaşıyoruz. Bugün de onlardan birisini aldık. Genç Twitch yayıncısı Melih Kalkan, aramızdan ayrıldı. Kendisi bir süredir kistik fibrozis tedavisi görüyordu. Acı haber de Cantuğ Özsoy (Unlost) tarafından paylaşıldı.


İlginizi Çekebilir: PUBG: Battlegrounds, Epic Games Mağazasına Geliyor 


Genç yaşına rağmen özellikle Counter-Strike: Global Offensive ve Valorant oyunlarında harikalar yaratan Melih Kalkan’a başarılı bir eSpor oyuncusu olacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Beş yaşından beri oyun oynadığını söylemiş olan Kalkan, ünlü bir yayıncı haline gelmenin de hayallerini kuruyordu. Unlost tarafından destekleniyor ve birlikte yayınlar yapıyordu.

Twitch Yayıncısı Melih Kalkan, Yaşamını Yitirdi

Bir süredir yoğun bakımda olan Melih Kalkan, kistik fibrozis ile olan savaşını kaybederek aramızdan ayrıldı. Haber ise Cantuğ Özsoy tarafından Twitter hesabından paylaşıldı.

Paylaşılan haberin ardından, ünlü yayıncılar ve birçok eSpor takımından da başsağlığı mesajları yağdı. Bizler de Turuncu Levye olarak Melih Kalkan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz.

Kistik Fibrozis Hastalığı Nedir?

Kistik fibrozis, doğumdan itibaren solunum sistemi, sindirim sistemi ve üreme sistemininde yer alan mukus ve ter bezlerini etkileyen kalıtsal bir hastalıktır. Kistik fibrozis özellikle, akciğerler, pankreas, karaciğer, bağırsaklar, sinüsler ve cinsel organların işlevini önemli derecede etkilemektedir.

Kistik fibrozis hastalığına sahip kişilerde, vücuttaki yer alan mukus kalınlaşır ve yapışkan bir hâl alır. Bu durumda kişinin nefes almada zorlanmasına neden olur ve ciddi bir akciğer enfeksiyonu gelişme olasılığını artırır.

 

Exit mobile version