Kick Sonrasında, Şimdi de Twitch Erişim Engeli Kaldırıldı

Bütün kullanıcılar eskisi gibi erişim sağlamaya başlayabilecekler...

Kick sonrasında Twitch de erişim engeli ile karşı karşıya kalmıştı. Bugün ise mutlu sona ulaşıldı ve Twitch erişim engeli de kaldırıldı. Kısa bir süre içerisinde kullanıcıların yayın platformuna sorunsuz bir şekilde erişim sağlayabilmeleri bekleniyor.


İlginizi Çekebilir: Bethesda Yan Senaryolu TES Oyunlarına Engel Olmuş


Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta içerisinde BTK tarafından Kick hakkında inceleme başlatılmıştı ve çok geçmeden de erişim engeli getirilmişti. Gerekçe olarak da kumar ve 18 yaş üstü içeriklerin sorunsuz bir şekilde yayınlanabilmesiydi. Bu gelişmenin ardından harekete geçen Kick, gerekçe olarak gösterilen içeriklerin bulunduğu kategori de Türk kullanıcılara kapatılmıştı.

Müjdeli Haber: Twitch Erişim Engeli Kaldırıldı

Atılan bu adımın ardından, Milli Piyango İdaresi tarafından Kick için koyulan erişim engeli geçtiğimiz günlerde kaldırılmıştı. Hal böyle olunca, gözler hızla Twitch için koyulan erişim engeline dönmüştü. Kısa bir süre önce beklenen bir başka müjdeli haber geldi ve Kick sonrasında Twitch erişim engeli de son buldu.

twitch-erisim-engeli-2

Farklı tarayıcılardan erişim sağlamak isteyen kullanıcılar, olası sorunlar ile karşılaşabilirler. Ne var ki bu sorunlar kısa bir süre içerisinde çözülecektir. Bununla birlikte, hem yayıncılar hem de takipçiler bir haftalık ayrılığın ardından yayın platformunda yeniden bir araya gelebilecekler.

Exit mobile version