İlk Türk Valorant Ajanı Geliyor: Fade!

Asın bayrakları!

İlk Türk Valorant ajanı en nihayetinde görüldü. Yakın bir zaman önce yapılan yeni bir paylaşım ile huzurlarınızda: Fade! Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Disney+ Türkiye Tarihi ve Fiyatlandırması Duyuruldu


Daha çok League of Legends ile tanınan Riot Games, aşina olduğumuz türün dışına çıkarak Valorant ile karşımıza çıkmıştı. Unreal Engine 4 ile geliştirilmiş olan ücretsiz çok oyunculu taktiksel FPS oyunu, 2 Haziran 2020 tarihinde PC için yayınlanmıştı. Kısa süre içerisinde dünya genelinde popüler hale gelen Valorant, içerik anlamında da sürekli olarak destek görmeye devam ediyor.

Bildiğiniz gibi zaman içerisinde birçok farklı ülkeden fazlaca ajan oyuna dahil olmuştu. Kadroya şimdi de Fade adıyla bir Türk ajan da katılımda bulunacak.

Bir süre önce, geliştirici stüdyo tarafından yapılan açıklama ile sıradaki Valorant ajanının Türk olabileceğinden bahsedilmişti. Haliyle ülkemizde de ilgi görmekte olan oyun için bir hayli heyecanlanmıştık. Daha sonradan konuya ilişkin olarak oyunun Karakter Tasarımcısı John Goscickis tarafından yapılan bir paylaşımda da lokumlara ve Türk kahvesine yer verilen bir görsel paylaşılmış ve heyecanımızı bir üst seviyeye çıkartmıştı.

İlk Türk Valorant Ajanı Fade Olacak!

Geçtiğimiz günlerde ValorLeaks Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bilgiler ışığında ilk Türk Valorant ajanının adının Fade olduğunu öğrendikten sonra, yayınlanan bir görsel ile ülkemizi temsil edecek olan yirmi numaralı ajanın görüntüsünü en nihayetinde tam olarak görme fırsatımız oldu.

valorant türk fade

Bu durumun haliyle ülkemiz için oldukça gurur ve mutluluk verici bir gelişme olduğunu söylemek gerek. Bakalım diğer popüler rekabete dayalı çok oyunculu oyunlarda da ülkemizi temsil edecek karakterler görebilecek miyiz? Bunu elbette zaman gösterecek iken, en yakın olasılığın ise halihazırda Türkçe dil desteği de olan Rainbow Six Siege olduğunu söyleyebiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.

 

 

Exit mobile version