Türk Telekom GAMEON Ücretsiz Twitch Aboneliği Kampanyası

Türk Telekom GAMEON, fırsatlara devam ediyor...

Türk Telekom GAMEON ücretsiz Twitch aboneliği kampanyası başlattığını duyurdu. Bu sayede, dilediğiniz bir yayıncıyı destekleyebilmeniz ve sunulan haklardan faydalanabilmeniz mümkün olacak.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Man of Medan Kazanma Fırsatını Kaçırmayın


Türk Telekom GAMEON Ücretsiz Twitch Aboneliği Fırsatını Kaçırmayın

Türk Telekom GAMEON, Twitch ile yeni bir iş birliği imzaladı. Buna göre, sınırlı bir süreliğine Kademe 1 olabileceksiniz. Türk Telekom GAMEON ücretsiz Twitch aboneliği kampanyası ile ilgili açıklama şöyle;

1695713274_G__rsel

Türkiye’de oyunun ve oyuncunun ihtiyaç duyduğu teknolojinin sahibi Türk Telekom GAMEON, oyun ekosistemine yenilikleri ile katkı sağlamaya devam ediyor. Türk Telekom GAMEON Twitch iş birliği ile oyun tutkunlarına takip ettikleri yayıncıyı destekleme fırsatı sunuyor. Destek verilen kanalda anons edilecek abonelik, yayıncı ve tüm izleyiciler tarafından görünür olurken kampanyadan yararlanan GAMEON’lular, abonelikle birlikte gelen eşsiz ayrıcalıklardan da yararlanabilecek.

GAMEON’dan ücretsiz Twitch aboneliği ve birbirinden özel fırsatlar

Türk Telekom GAMEON; eğlence dünyasındaki yeniliklerden haberdar olmayı ve sevilen oyun yayıncıları ile eğlenceli vakit geçirmeyi sağlayan yayın platformu Twitch ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında kullanıcıların platform üzerinden takip ettikleri bir kanala 1 ay süresince ücretsiz Kademe 1 abone olma fırsatı sunuyor. Destek verdikleri kanalda anons edilecek GAMEON’lular aboneliğin getirdiği reklamsız yayın hakkı, aboneliğe özel rozetler ve ifadeler gibi yan haklardan da yararlanabilecek.

24 mbps ve üzeri hızda Türk Telekom GAMEON’lular kampanyadan her ay yararlanabilecek.

 

Exit mobile version