Türk Oyunu Ex Natura, Yakında Erken Erişime Açılacak

Steam'den demosuna göz atmayı unutmayın!

Türk oyunu Ex Natura, Kasım ayı içerisinde Erken Erişim versiyonu ile karşımızda olacak. Şu an için Steam mağazasında demosu da bulunan oyun ile ilgili detaylar haberimizde sizi bekliyor


İlginiz Çekebilir: Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 22 – 28 Ağustos


Bildiğiniz gibi Türk oyun geliştiriciler ile ülkemizdeki oyun sektörü gittikçe daha da gelişiyor ve zaman içerisinde daha fazla dikkat çeken oyunun geliştirilme aşamasında olduğunu öğreniyoruz. Ex Natura ise bunlardan bir tanesi.

Türk Oyunu Ex Natura, Bu Yıl Bizlerle Olacak

Merkezi İstanbul şehrinde bulunan Blackburne Games bünyesinde geliştirilmekte olan Ex Natura, insanlığın öncesindeki çağda geçen ve doğayı kurtarmak üzere mücadele ettiğimiz bir hikaye sunacak. Aksiyon odaklı ve Souls türü bir deneyim sunacağı söylenen oyunun demosu şu an için Steam mağazasında bulunuyor iken, Kasım ayında da Erken Erişim aşaması ile oyuncuların beğenisine sunulacak. Stüdyo tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde;

Typha_latifolia

Merhaba Doğa Savaşçıları,

Geliştirmekte olduğumuz Ex Natura oyunumuzun demosunu, Haziran ayında steam demo festivalinde yayınladık. Geliştirme süreci devam eden oyunumuzun Steam’deki demo versiyonunu, sizlerden aldığımız geri dönüşlerle beraber güncellemeye devam ediyoruz. Planımız 2022 Kasım ayı sonu erken erişimle oyunu sizlerin beğenisine sunmak ve geliştirmeye devam etmek.

Oyunumuzda 9 farklı bölge bulunuyor. Bu bölgelerde oyuncularımız için çözülmesi gereken bulmacalar, mücadele etmeleri gereken düşmanlar, aşması gereken engeller hazırladık. Her bölümün sonuna da benzersiz özellikleri olan Bosslar koyduk.

1 – Orman

2 – Zindan

3 – Bulut Üstü

4 – Bataklık.

5 – Mağara / Tünel

6 – Yükseliş

Bölüm sonunda ki Bossları tasarlarken birebirinden farklı değişik dövüş ve saldırı mekanikleri yapmaya özen gösterdik. Amacımız sıradanlığı ortadan kaldırarak oyuncular için eşsiz bir aksiyon hissiyatı sağlamak ve her Boss için oyuncuyu farklı strateji oluşturmaya yönlendirmek.

Oyunumuzda ana karakterin gelişimi için pek çok detay ve sürprizler hazırladık. Oyuncunun geçirdiği her vakti dolu dolu yaşatan eşsiz bir dünya hazırladık.

Ex Natura Demo versiyonuna ulaşmak için tıklayınız.

Sosyal Medya hesaplarımıza ulaşmak için tıklayınız.

Exit mobile version