Türk Oyunu Death Relives, Steam Next Fest’te Büyük İlgi Gördü

Yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulacak...

Türk oyunu Death Relives, bugün itibarıyla sona erecek olan Steam Next Fest’te demosu ile büyük ilgi ile karşılandı. PC ve PlayStation ile Xbox konsolları için satışa sunulacak. Oyun ile ilgili detaylar ve geliştiricinin konu ile ilgili açıklamaları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Avowed Türkçe Dil Desteği ile Gelebilir!


Türk Oyunu Death Relives, Demosu ile Yoğun Bir İlgiye Maruz Kaldı

Türkçe seslendirme seçeneği ile Steam Next Fest’te korku severlerin beğenisine sunulan Death Relives’in oynanabilir demosu, oyunculardan tam puan aldı.

Aztek mitolojisi ile korku öğelerini birleştirerek macera dolu bir deneyim sunan Death Relives, oynanabilir demosu ile Steam’in popüler etkinliklerinden birisi olan Next Fest’te oyunculara korku ve gerilim dolu anlar yaşattı. Türkçe seslendirme seçeneğine de sahip olan oyunun demosu, 19 Şubat’a kadar oynanabilir olacak. Death Relives’in son sürümü, 2024’ün 2. çeyreğinde Steam, Playstation 4, Playstation 5, ve Xbox platformlarında oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.

Death Relives, Aztek mitolojisinden ve 16. yüzyıldaki gerçek tarihi olaylardan ilham alarak oyunculara antik Aztek mitolojisindeki tanrılardan kaçıp hayatta kalmaya çalıştıkları bir dünyanın kapılarını açıyor. Oyuncular, Aztek mitolojisinde ölüm, yaşam, yeniden doğuş, tarım, bitki örtüsü ve ölümcül savaşın tanrısı olan Xipe Totec ile mücadele ederken bu macerada kendilerini Hernán Cortés’in Aztek topraklarına gittiği gemi gibi gerçek tarihi mekanlarda bulacaklar. Death Relieves’ın karanlık ve ürpertici atmosferindeki gölgelerde pusuda bekleyen diğer varlıklar, karakterimiz Adrian gizemleri çözdükçe oyunculara zor anlar yaşatacak.

Death Relives Press 1

Xipe Totec ve Aztek rahiplerinin korku salan ruhlarının olduğu bir dünyada hayatta kalabilmek için oyun sunduğu özel eşyaların yanı sıra, benzersiz dövüş ve gizlilik mekanikleri ile heyecanı en üst seviyede tutuyor. Ancak, Aztek tanrılarına karşı savaşırken, onları öldürmek ve ruhlarını Mictlan’a, yani Aztek mitolojisindeki ölüler diyarına göndermek yeterli olmayabilir.

Nyctophile Studio Kurucu Ortağı ve Kreatif Direktörü Bahtiyar Ardin, “3 senedir üzerinde çalıştığımız oyunun Steam Next Fest’te gördüğü ilgiden ve oyunculardan aldığımız geri bildirimlerden çok mutluyuz. Bu heyecanı bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyoruz. Aldığımız olumlu yorumlar, oyunun geliştirme sürecindeki son birkaç ayında bize büyük bir motivasyon kaynağı oluyor. Özellikle Türk oyuncuların Türkçe seslendirmeye verdiği önemi bildiğimiz için seslendirmeler için de çok yetenekli bir ekiple çalıştık ve bunun karşılığını alabildiğimizi görmek bizi çok sevindirdi. Oyunu 2024’ün ikinci çeyreğinde oyuncularla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Exit mobile version