Türk Oyunu Cats and the Other Lives, 16 TL’den Çıktı!

Bir kedinin gözünden yaşamlar...

Türk Oyunu Cats and the Other Lives, 16 TL'den Çıktı

2019 yılında çıkan Stygian: Reign of the Old Ones ile adını duyurmayı başarmış olan Cultic Games tarafından geliştirilmiş olan Türk oyunu Cats and the Other Lives, geçtiğimiz saatlerde bilhassa şu zamanda oldukça uygun bir fiyattan satışa sunuldu. Stray sonrasında yine bir kedi rolünde olacağımız, ama bu defa farklı türde olan bu oyunu kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Türk Oyunu I’m Looking For 3024 People Geliyor!


Geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulmuş ve dağılmış olan bir yeniden bir araya gelmesine bir kedinin gözünden baktığımız Cats and the Other Lives, esasen üç yıldır geliştirilme aşamasındaydı. Aile reisinin hayatını kaybetmesinin ardından, hayatta olan diğer bireyleri çocukluklarının geçtiği evde son kez bir araya geliyorlar.

Biz ise evin kedisi Aspen rolünde olacak ve Point-and-Click tarzı oyunda, on yıllar öncesine uzanan umut, hayal kırıklığı ve pişmanlık dolu duygusal bir hikayeye orta olacağız.

Türk Oyunu Cats and the Other Lives Satışa Sunuldu

Bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirmiş olan Cats and the Other Lives, sekiz farklı dil desteğine sahip ve içinde elbette Türkçe de var. Daha güzel olan ise, 28 Kasım 2022 Pazartesi günü sona erecek olan % 20 indirim fırsatı ile 16 TL karşılığında satın alabilecek olmamız. Gerçi oyunun esas fiyatı da şu zaman için son derece makul. Bir hafta sürecek fırsat kaçırsanız dahi, fazladan vereceğiniz para sadece 4 TL. Yani elinizi çabuk tutmanız şart değil.

Cats and the Other Lives Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version