Türk Oyunu Anord Steam Next Fest’te Yer Alacak

Oyunu denemeyi ihmal etmeyin!

Türk oyunu Anord, önümüzdeki hafta başlayacak olan Steam Next Fest sırasında yer alacak. Haliyle, oyunun demosunu indirip deneyebileceksiniz. Peki Anord nasıl bir oyun? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Callisto Protocol Türkiye Fiyatı ile Şaşırttı


Önceleri Steam Oyun Festivali olarak bilinen etkinlik, 2021 yılının Mart ayında Steam Next Fest olarak anılmaya başlanmıştı. Sezonluk olarak düzenlenen ve genellikle bir haftalık bir sürece yayılan Steam Next Fest sırasında, geliştirilme aşamasındaki yüzlerce oyunun demosunu deneme fırsatı bulmanın yanı sıra, geliştiriciler tarafından yapılan canlı yayınları izleyebiliyor ve hatta bu canlı yayınlarda geliştiriciler ile doğrudan iletişim kurarak merak ettiğiniz soruları sorabiliyorsunuz.

Yaz mevsimi için 13 Haziran 2022 Pazartesi günü TSİ 20:00 sıralarında başlayacak olan etkinlikte, Türk oyunu Anord da yer alacak. Görsel Efekt sanatçısı Güray Gürsoy tarafından tasarlanan oyunun konusu ve görselliği ile bir hayli ilgi çekmesi bekleniyor. Konusu ve detayları şöyle;

Steam Next Fest Anord Demo

Türk Oyunu Anord Steam Next Fest’te Bizleri Bekleyecek!

Dünyayı büyük teknoloji şirketlerinin yönettiği bir zamanda geçen oyunda, oyuncuların kontrol edeceği karakter Anord bir Cyborg ve kendisi gibi bir grupla dünyayı SNC adlı şirketten kurtarmaya çalışıyor.

SNC (Sun’s Nation Cooperation) adlı bilişim şirketi “Hook” adını verdiği bir deneyle uzaydan bir gök cismini madencilik yapmak üzere güneş sistemimize taşımaya çalışırken bilinmeyen bir evrenden bir gezegeni güneş sistemine ekler. Bu olay dünyanın dengesini tamamen altüst edince insanlar hayatta kalmak için yer altına çekilirler. Bilinmeyen bir gezegenin güneş sistemine eklenmesinin bir yanlışlık değil, planlı bir girişim olduğuna inanan insanlar aralarında Anord’un da olduğu Cyborgları üreterek SNC ile mücadele ederler.

2.5 boyutlu platform-aksiyon oynanışlı korku, bilim-kurgu temalı, bağımsız bir masaüstü oyun. Oyunda, oyun mekanikleri ve oynanışı öne çıkıyor. Karakter gelişim sistemi (yani karakterin seviye atlaması) ve rastgele üretilen oyun alanı sistemi Anord’un uzun süre oynanmasına imkan veriyor. Anord’u diğer oyunlardan farklı çünkü oyunda farklı tiplerde çok silah var ve bu silahların farklı şekillerde kullanılabiliyor.

Son olarak Valve, Steam Next Fest: Yaz 2022 için yayınladığı tanıtım fragmanı ile etkinlikte yer alacak olan demolardan birkaçına da dikkat çekiyor. Şimdilik tam sayı verilmemiş olsa da, sezonlara bakarak en az yedi yüz demonun bizleri bekleyeceğini tahmin edebiliriz. Yayınlanan fragmanda önce çıkanlar ise şöyle;

Exit mobile version