Türk Oyunu Anomaly Agent Duyuruldu

Bu yıl içerisinde çıkacakmış gibi görünüyor...

Türk Oyunu Anomaly Agent Duyuruldu

Phew Phew Games tarafından geliştirilen Türk oyunu Anomaly Agent, resmi olarak duyuruldu. Bizleri güzel bir deneyimin beklediği oyun ile ilgili detaylar ve duyuru fragmanı, haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gaming İstanbul 2023, Haziran Ayında Geri Dönüyor


Kendisini Turuncu Levye ile tanıdığımız Enis Kirazoğlu, şu sıralarda da hem şahsi Youtube kanalı ve bağımsız oyun stüdyosu Phew Phew Games ile üzerinde çalıştığı Anomaly Agent ile faal durumda. Bahsi geçen oyunun duyurusu da sonunda gerçekleşti.

Türk Oyunu Anomaly Agent Detayları

Steam sayfasına yukarıdan ulaşabileceğiniz oyun, siber çılgınlık (cyberpunk) temalı bir aksiyon-macera türüne giriyor. Henüz bir çıkış tarihi verilemeyen Anomaly Agent, Türkçe altyazı ve arayüz desteğine sahip olacak. Oyunda Ajan 70 rolünde olacak ve sıra dışı silahlar kullanarak düşmanlarımız ile mücadele edeceğiz.

Nostaljik bir görselliğin sunulduğu Anomaly Agent, bizlere hem uzak mesafeli silahlar hem de yakın dövüş teknikleri kullanma imkanı sunuyor. Karakterimizi geliştirerek oynanışı zengin hale de getirebilecek iken, bizi kovalayan düşmanlardan akrobatik hareketler ile kaçabilmemiz de mümkün olacak.

Steam sayfasında belirtilene göre, hikaye detayları verilmemiş olsa da, seçimler de işin içine girecek. Tercihen dünyayı güvenli hale getirmek için gizleri çözebilecek veya felakete sürükleyebileceğiz. Buna ek olarak, unutulmaz karakterler ve özel Anomaly düşmanları ile karşılaşacakmışız.

Çıkış tarihi belli olmayan Anomaly Agent oyununu istek listenize ekleyebiliyorsunuz. Muhtemelen bu yıl içerisinde buluşacak gibiyiz. Gelişmeleri takipte olacağız.

En Düşük Gereksinimler

 

Exit mobile version