Trine 5: A Clockwork Conspiracy Duyuruldu

Seri tam gaz devam ediyor...

Trine 5 A Clockwork Conspiracy Duyuruldu

THQ Nordic ve Frozenbyte, yeni Trine oyununu duyurdular. Trine 5: A Clockwork Conspiracy, serinin güncel oyunu olarak yaz mevsiminde bizlerle olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Super Bomberman R 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu


Trine, 2.5B görselliğe sahip oyunlar arasında en bilinen seriler arasında yer alıyor. Frozenbyte ikinci ve üçüncü oyunun hem geliştiriciliğini hem de yayıncılığını yapmış iken, ilk oyun için Nobilis ve dördüncü oyun için de Modus Games ile anlaşılmıştı.

Her bir oyunda büyücü Amadeus, hırsız Zoya ve şövalye Pontius karakterlerinin başlarından geçen farklı hikayelerin anlatıldığı seri, beşinci oyun ile tam gaz devam edecek. Yayıncılığı bu defa THQ Nordic tarafından yapılacak olan Trine 5: A Clockwork Conspiracy, PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor ve yaz mevsiminde de satışa sunulacak.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy ile Macera Devam Ediyor

Bir kez daha Amadeus, Pontius ve Zoya rollerinde olacağımız oyunda, karakterlerimizin itibarları zedelenmiş, sevdikleri tehlikeye düşmüş ve büyülü güçleri de risk girmiş iken, Clockwork ordusuna karşı zorlu bir mücadeleye girecek ve diyara huzur ve adalet getirmeye çalışacağız.

Yeni bir karakter kadrosu bizi bekleyecek iken, tercihen tek başımıza veya çevrimiçi veya yerel ağ üzerinden kooperatif olarak üç arkadaşımızla oynayabilmemiz mümkün olacak. Geliştirilmiş bulmaca sistemi ile de zorluk, tek başımıza veya arkadaşlarımız ile oynama durumumuza göre değişim gösterecek. Ayrıca her bir karakter için ayrı bir yetenek sistemi ve yeni çatışma sistemi ile heyecan verici boss savaşları da bizi bekleyecek.

Şu an için net bir çıkış tarihi bulunmayan yeni Trine oyunu için yayınlanmış olan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version