Tribes of Midgard Zammı Yolda! Elinizi Çabuk Tutun

İndirim beklemeden kütüphaneye ekleyin!

Dijital oyun mağazalarının genelinde zam dalgası devam ediyor. Yakın bir zaman önce Divinity, Baldur’s Gate 3, GTFO ve MotoGP oyunlarına gelen zamların ardından Şimdi de Tribes of Midgard zammı yolda. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Mayıs 2023 Oyunları Açıklandı


Ülkemizdeki oyun fiyatlarının artışını maalesef üzülerek izliyoruz. Steam tarafından döviz kurunun güncellenmesinin etkileri, mağaza genelinde hissedilmeye devam ediliyor. Haliyle de almayı düşündüğümüz oyunları artık makul fiyattan çıkmaları durumunda elimizi çabuk tutup almaya çalışıyoruz. Bu aslında genel olarak vardı, ama artık ‘belki fırsat olmaz’ düşüncesi ile hızlı olmaya çalışıyoruz.

ps plus mayıs tribes of midgard

Tribes of Midgard Zammı Geliyor

Gearbox Publishing ve Norsfell tarafından Steam sayfası üzerinden yapılan duyuru ile oyunun önerilen satış fiyatı 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü yani yarın itibarıyla, Arjantin ile ülkemizde diğer bölgeler ile eş değer seviyeye çekilecekmiş. Diğer bir deyişle zamlanacak. Gerekçe olarak ise diğer pazarlardaki oyuncular tarafından kötüye kullanım gösterilmiş.

Bildiğiniz gibi Steam mağazasındaki oyunlar, güncel kur nedeniyle ülkemizde diğer bölgelere göre daha makul kalıyor. Diğer bölgelerdeki oyuncular da bulundukları bölgeyi Türkiye olarak ayarlayarak, Tribes of Midgard dahil diğer oyunları daha makul fiyatlara kütüphanelerine ekleyebiliyorlar. Gearbox Publishing ve Norsfell de bunun önüne geçebilmek için harekete geçmiş. Eğer aksiyon, hayatta kalma ve rol yapma oyunu türlerinin birleşimi olan oyunu henüz kütüphanenize eklememişseniz, halihazırda 32 TL olan fiyattan indirim beklemeden satın almanız sizin yararınıza olacak.

Tribes of Midgard Hakkında

Tribes of Midgard; aksiyon, hayatta kalma ve roguelite unsurlarını benzersiz bir şekilde harmanlayan eşli bir oyundur. Oyuncular, korumak için yemin ettikleri kutsal ağaç Yggdrasil Tohumu’nu yok etmek isteyen işgalci sürülerden, ölümcül ruhlardan ve devasa canavarlardan köylerini korumak zorundalar. Siz ve kabileniz, yalnızca Tohumu koruyarak Ragnarök’u, dünyanın sonunu durdurabilirsiniz!

Kıymetli kaynakları toplamak, efsanevi canavarları avlamak, kudretli düşmanları alt etmek, devleri yıkmak ve hazineleri elde etmek için Midgard’ın yabani doğasında kabilenizle bir maceraya çıkın. Köyden ne kadar uzaklaşırsanız mücadele ve ödüller o kadar büyük olur, kıyametin sürekli güçlenen minyonlarına karşı koymanız gerekecek. Fakat gün batmadan önce geri dönmelisiniz, böylece savunmalarınızı destekleyebilir, güçlü ekipmanlar üretebilir ve gece saldırılarını savuşturabilirsiniz.

Exit mobile version