Trackmania Ücretsiz Olarak Yayınlandı! İşte Detaylar

Trackmania ücretsiz olarak Epic Games Store ve Uplay üzerinde kendine yer buldu.

trackmania ücretsiz epic games store

Çok sevilen yarış oyunlarından Trackmania ücretsiz olarak çıkışını yaptı. 2006 yılında piyasaya sürülen Trackmania Nations’ın elden geçirilmiş hali olan yeni Trackmania, üç fraklı abonelik seçeneğiyle oyuncuların beğenisine sunuldu.

2003 yılında piyasaya sürülen ilk Trackmania oyunu, farklı yapısıyla kendine has bir oyuncu kitlesi oluşturmayı başarmıştı. Oyun temelde hız ve refleks üzerine kuruluydu. Bu kadar tutmasının arka planında ise oyuncular tarafından yapılan haritalar bulunuyordu. Yapımcıların yayınladıkları haritalardaki ögelerle istenildiği gibi parkurlar yapılabiliyor ve oyundaki heyecan katlanıyordu.


İlginizi çekebilir: Gelmiş Geçmiş En İyi Yarış Oyunu Hangisi? (ANKET)


Son olarak 2016 yılında Trackmania Turbo ile karşımıza çıkan seri, bugün muhteşem bir geri dönüş yaptı. Trackmania’nın ilk ücretsiz versiyonu olan Trackmania Nations, elden geçirilmiş hali ile Epic Games Store ve Uplay üzerinde yayınlandı.

Trackmania Ücretsiz Sürümü Farklı Üyelik Modelleri Sunuyor

Yeni Trackmania, bünyesinde üç farklı abonelik seçeneği ile piyasaya çıktı: Starter Access, Standart Access, Club Access.

Herkesin ücretsiz şekilde oynayabileceği Starter Access paketi, aslında oyundaki neredeyse her şeyi barındırıyordu. Online ve offline yarışlar, çeşitli haritalara ulaşma, müsabakalara katılma gibi en temel özellikler bu pakette yerini alıyor. Temel paketin en kötü özelliği ise reklam barındırıyor olmasıydı. Mobil oyun gibi düşünülmeyecek olan bu reklamlardan kurtulmak için diğer paketlere üye olunması isteniyordu.

Standart Access ve Club Access ise oyunu daha profesyonel oynamak isteyen oyuncular için çeşitli artılar barındırıyordu. Trackmania oynayanların hatırlayacağı üzere, oyunda “ghost” adı verilen önceki yarışlardaki performansınızı taklit eden araç siluetleri bulunuyordu. Kulüplere özel ghost’lar giriş paketinde yer almazken, bunlara erişmek için aylık ödemeler yapılması istendi.


Trackmania Epic Games Store


Diğer tüm artılar ve eksiler ise Trackmania resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan devasa görselle tanıtıldı. Onlarca farklı detayın yer aldığı görsele dikkatlice bakarak, abonelik sistemlerinin getirdiği artıları yakından görmeniz mümkün.

Ubisoft tarafından yapılan açıklama ile Standart Access için aylık 9.99 dolar istendiği belirtildi. Club Access için ise 29.99 dolar fiyat etiketine karar kılındı. Oyunu hemen denemek için yukarıda bulunana Epic Games Store sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Peki, yeni Trackmania hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Starter Access ile oyuna başlar ve oynamaya devam eder misiniz? Yorumlarınızı hemen aşağıda yer alan yorum bölümüne yazabileceğiniz gibi Turuncu Levye Facebook Grubu üzerinden de görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version