Total War: Troy Çıkış Gününde Ücretsiz Olacak

Total War: Troy ücretsiz olarak Epic Games Store üzerinde çıkış yapacak.

total war troy ücretsiz epic games store

Epic Games Store kullanıcılarını daha ne kadar şaşırtabilir onun hesabını yaparken, akla gelmeyecek bir kampanyanın daha altına imza atılar. Yapılan açıklama ile sevilen strateji oyunu serisi Total War’un yeni oyunu Total War: Troy’un ücretsiz olacağı açıklandı. Daha doğrusu Total War: Troy çıkış gününde ücretsiz olacak ve sonra belirli bir ücretle satılmaya devam edilecek.

Öncelikle sakin olalım… Açıklayacağım… Total War: Troy, 13 Ağustos tarihinde Epic Games Store’a özel olarak çıkış yapacak. Çıktığı gün 24 saat boyunca oyun ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Bu süre zarfında oyunu ücretsiz alan oyuncular, sonsuza kadar ücretsiz olarak oynayabilecekler. 24 saatin sonunda ise oyun ücreti mukabilinde satılmaya devam edilecek. Kısaca oyun 13 Ağustos tarihinde ücretsiz!

Total War: Troy ücretsiz olarak Epic Games Store’a çıkacak

Yukarıda açıklamaya çalıştığım üzere Total War Saga: Troy, bir yıl boyunca Epic Games Store’a özel olarak mağazadaki yerini alacak. Çıkış günü olan 13 Ağustos’ta ise ücretsiz olacak ve bu süre zarfında oyunu listelerine ekleyenler, sonsuza kadar ücretsiz oynayabilecekler.

Aslında buna benzer çıkış gününde ücretsiz olan oyunları daha önce görmüştük. Genellikle Xbox Live Gold ya da PlayStation Plus abonelerine yönelik yapılan bu kampanyalar, bu sefer PC üzerinde karşımıza çıktı. Fakat Total War gibi çok tutulan bir serinin yeni oyunu için uygulanıyor olması, hepimizi şaşırtmayı başardı.


İlginizi çekebilir: Epic Games Store’un bugüne kadar ücretsiz dağıttığı oyunlar


Hatırlayacağınız üzere Creative Assembly, ana Total War oyunlarının yanında küçük spin-off’lar çıkarmaya başlamıştı. Serinin ana oyun olarak çıkan son yapımı Total War: Three Kingdoms ise çıkış ayında 1 milyon kopya satarak, rüştünü ispatlamıştı.

Total War her ne kadar strateji türünü sevenlerin değişmez oyunları arasında yer alsa da Epic Games Store’un ücretsiz olarak verdiği diğer oyunlara bakılırsa oldukça geride. Hatırlayacağınız üzere Epic Games, geçtiğimiz günlerde ücresiz GTA 5 ve ücretsiz Borderlands: The Handsome Collection ile büyük sürprizler yapmıştı.

Bu hafta içerisinde ARK: Survival Evolved’ı ücretsiz olarak vereceği düşünülen dijital oyun mağazası, yeni kullanıcılar çekebilmek adına ücretsiz oyun mantığını iyice benimsemiş oldu. Bundan Total War serisini sevenler de bir şekilde yararlanmış olacaklar…

Sistem Gereksinimleri

Total War Saga: Troy oynamak için lazım olan en düşük sistem ve en iyi grafikleri almak için istenilen en yüksek sistem gereksinimleri ise hemen aşağıda.

Total War Saga: Troy Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit
  • İşleci: Intel Core2 Duo E6850 @ 3.00GHz / AMD Athlon II X3 455
  • Video Card: Radeon HD 5770 / GeForce GTX 460
  • Kullanılmayan Ram Miktarı: 5 GB RAM
  • Boş Depolama Alanı: 30 GB Free
  • Direct X Versiyonu: DirectX 11

Total War Saga: Troy Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit
  • İşleci: Intel Core i5-4570 @ 3.20GHz / AMD FX-8350 Eight-Core
  • Video Card: Radeon R9 290X / GeForce GTX 770
  • Kullanılmayan Ram Miktarı: 8 GB RAM
  • Boş Depolama Alanı: 30 GB Free
  • Direct X Versiyonu: Directx 11

Peki, siz Epic Games Store’un bu kampanyaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı hemen aşağıda yer alan yorum bölümünden bizlere iletmeyi unutmayın. Ayırca Turuncu Levye Facebook grubu üzerinden, değerli yorumlarınızı da iletmeniz mümkün.

Exit mobile version