Total War: Pharaoh PC İçin Duyuruldu

Bekle bizi Antik Mısır!

Total War Pharaoh PC İçin Duyuruldu

SEGA ve Creative Assembly, Total War serisinin yeni oyununu PC için duyuruldular. Ekim ayında Epic Games ve Steam mağazaları üzerinden Türkçe arayüz desteği ile satışa sunulması beklenen Total War: Pharaoh ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4 Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor!


Total War: Pharaoh Bizi Mısır Topraklarına Götürecek

Bu defa gücünün zirvesindeki Antik Mısır topraklarına gideceğimiz yeni Total War oyununda, yıkım tehdidi ile karşı karşıya bırakan olayları deneyimleyeceğiz. Savaşlar gerçek zamanlı olarak gelişecek iken, imparatorluk yönetimi ise sıra tabanlı olarak gerçekleşecek. Bizim hedefimiz ise son büyük Firavun olup, bir yandan doğal felaketler bir yandan da istilacılar ile mücadele ederek çöküşü engellemek olacak.

Oyunda aralarında seçim yapabileceğimiz, her biri farklı oynayış stili ve birimleri olan sekiz farklı topluluk lideri olacak. Senaryo boyunca, kültür merkezleri olacak Mısır, Filistin ve Anadolu topraklarının bulunduğu harita üzerinde imparatorluğumuzu genişletmeye ve tarihe adını yazdırmış bir lider olmaya çalışacağız.

SEGA ve Creative Assembly, senaryo modunu özelleştirebileceğimizi ve bu sayede oyunun her defasına farklı hissettireceğini söylüyor. Haliyle oynanabilirlik konusunda hayli fazla seçeneğimizin olacağı anlamına da geliyor.

Son olarak Total War: Pharaoh, standart sürümüne ek olarak iki farklı özel sürümle gelecek. Deluxe sürümü ana oyunu, Fraksiyon Paketi 1 ve dijital oyun müziklerini içerecek. Dynasty sürümü ise Deluxe sürüm içeriğine ek olarak Fraksiyon Paketi 2 ve 3 ve Sefer Paketi içeriği ile gelecek.

Exit mobile version