Tomb Raider Ücretsiz Oldu! Steam Kütüphanenize Ekleyin

2013 yılında çıkan Tomb Raider ücretsiz olarak Steam üzerinde yerini aldı.

tomb raider ücretsiz

Tomb Raider ücretsiz olarak Steam üzerindeki yerini aldı. Dün itibarıyla sistem üzerinde yapılan değişiklikle birlikte 2013 yılında piyasaya sürülen Tomb Raider ve Lara Croft and the Temple of Osiris, kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Epic Games Store’un sürekli ücretsiz oyunlar vermesinin ardından rekabete katılmak isteyen Steam, Tom Raider sürprizi ile karşımıza çıktı. Dün akşam Valve’ın patronu Gabe Newell verdiği bir röportajda dijital oyun mağazaları arasındaki rekabet hakkında konuşmuştu.


İlginizi çekebilir: PS5 özelliklerinde PC topladık. İşte maliyeti:


Rekabetin herkes için iyi olduğunu ve kaliteyi yükselteceğini dile getiren Gaben, rekabetin başladığı anların her zaman zorlayıcı olduğunu aktarmıştı.

Yani Epic Games Store’un agresif büyüme stratejisi karşısında zorlanacaklarını kabul eden Newell, yeni hamleler yapacaklarının sinyallerini vermişti. Bunun ilk örneği bugün itibarıyla gün yüzüne çıktı.

Tomb Raider ücretsiz oldu

Steam’de Tomb Raider oyunlarına göz atanları bekleyen sürpriz, dün itibarıyla sisteme eklendi. 2013 yılında piyasaya sürülen Tomb Raider oyunu ile Lara Croft and the Temple of Osiris ücretsiz oldular. Yapılan açıklamayla her iki oyunu 24 Mart tarihine kadar kütüphanenize eklemeniz durumunda, ücretsiz olarak istediğiniz zaman oynayabileceğiniz belirtildi.

Tomb Raider oyunlarının yanı sıra Steam üzerinde başka oyunlar da ücretsiz olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. Diğer oyunların kütüphaneye ekleme süreleri değişiklik gösterirken, Tomb Raider’ların iki gün sonra tekrar ücretli olarak satılmaya başlanacağının altı tekrar çizildi. Diğer oyunlar ve Steam bağlantı adresleri ise aşağıdaki gibi oldu.

Steam Oyun Festivali olarak adlandırılan etkinlikler kapsamında ücretsiz olarak sunulan oyunların yanı sıra sisteme 40 kadar oyunun demosu da eklendi. Steam anasayfasından ücretsiz olarak sunulan oyunların yanı sıra 40 oyunun demosunu da görmeniz mümkün.

Steam Oyun Festivali süresince başka oyunların da ücretsiz olabileceği dile getirildi. Yeni gelişmeleri takip etmek için internet sitemizi günlük olarak takip etmeyi ve haberleri okumayı sakın ihmal etmeyin.


Sizler de Tomb Raider (2013) ile alakalı fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Instagram adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version