Tomb Raider: The Last Revelation Remastered İçin İlk İşaret!

Mısır'a geri mi dönüyoruz?

Tomb Raider The Last Revelation Remastered İçin İlk İşaret!

Tomb Raider 1-3 Remastered, Tomb Raider: The Last Revelation Remastered için ilk işaret verilmiş gibi görünüyor. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Tomb Raider 1-3 Remastered İnceleme Puanları


Aspyr ve Crystal Dynamics ortaklığında geliştirilen Tomb Raider 1-3 Remastered, Türkçe altyazı ve arayüz desteği ile geçtiğimiz hafta içerisinde çıkmıştı. Serinin ilk üç oyunun hem görsel hem de oynanış anlamında elden geçirildiği ve OpenLara üreticisinin de destek olduğu paket, aynı zamanda Golden Mask, The Lost Artifact ve Unfinished Business içeriklerini de oyunculara sunuyor.

Steam mağazasında, 1.958 kullanıcı incelemesi sonucunda % 87 olumlu geri dönüşün yapılması ile ‘Çok Olumlu’ olarak görünen Tomb Raider 1-3 Remastered sonrasında, gözler elbette diğer iki klasik oyuna da döndü: Tomb Raider: The Last Revelation ve Tomb Raider Chronicles.

Tomb Raider: The Last Revelation Remastered Geliyor Mu?

Şimdilik Aspyr ve Crystal Dynamics tarafından yapılmış resmi bir açıklama olmasa da, elde edilen son bulgulara göre, Lara Croft’un Mısır macerası da benzer bir yenileme ile karşımıza gelebilir.

danthedan20 isimli X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı tarafından paylaşılan görselde, ekranın sol üst köşesinde Tomb Raider 1-3 Remastered paketinin çıkış tarihi görünüyor. Ekranın sağ alt köşesinde, NEXT yazan yerdeki rakamlar ise Kahire yakınlarındaki bir kent olan Gize’ye işaret ediyor. Bu da elbette Aspyr ve Crystal Dynamics stüdyolarının serinin dördüncü ana oyununun yenilenmiş versiyonu üzerinde çalıştıklarının ilk işareti olarak sayılabilir.

Ancak her zaman olduğu gibi, ortada resmi bir açıklama olmadığı için, danthedan20 tarafından yapılan paylaşımı teyit edilene kadar söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum kısmında buluşalım.

Exit mobile version