Tomb Raider Reloaded 14 Şubat’ta Yayınlanıyor

Mobilde farklı bir Tomb Raider macerası geliyor!

Tomb Raider Reloaded Önümüzdeki Ay Yayınlanıyor

İki yıl önceki duyurunun ardından, Tomb Raider Reloaded en nihayetinde bu ay yayınlanacak. Ücretsiz olarak edinebileceğiniz oyunun yayın tarihi ve diğer detayları haberimizin içeriğinden öğrenebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Tomb Raider Amazon Tarafından Satın Mı Alındı?


Tomb Raider Reloaded Ön-Kayda Açıldı

Emerald City Games tarafından mobil cihazlar için geliştirilmiş olan Tomb Raider Reloaded, 2021 yılında bazı Asya bölgelerinde kademeli olarak yayınlanmıştı. 14 Şubat 2023 Salı günü ise tam anlamıyla oyuncular ile buluşturulacak. Android kullanıcıları Google Play Store üzerinden ön-kayıt yaptırabiliyorlar iken, iOS kullanıcıları ise internet sayfası üzerinden kaydolabiliyor. Netflix aboneleri ise aynı gün içerisinde uygulama üzerinden reklamsız ve oyun içi satın alımın olmadığı versiyona erişebilecekler. Ön-kayıt yaptırmış olan kullanıcılara da Lara Croft hanım kızımızın çift tabancasının altın versiyonu hediye edilecek.

Verilen detaylara göre, antik Scion eserini bulmamızın gerekeceği Tomb Raider Reloaded oyununda karakterimizi Lara Croft and the Guardian of Light, the Temple of Osiris, Legend, Anniversary ve Underworld oyunlarında seslendirmiş olan Keeley Hawes seslendirecek. Senaryo boyunca hem yeni hem de tanıdık düşmanlar ile karşılaşacağız. Buna ek olarak, City of Vilcabamba, Lost Valley ve St. Francis’ Folly gibi tanıdık mekanlar ve Winstno, Anaya Imanu ve Werner Von Croy tanıdık karakterler karşımıza çıkacak.

Oynanış kısmında ise genel olarak bulmaca çözme ve aksiyon dolu çatışmalar bizi bekleyecek olsa da, ana seriden farklı olarak roguelike türünde olacak. Kalıcı XP değiştiricileri, Lara’nın istatistiklerini geliştirecek rün taşları ve yeni kıyafetler açıp geliştirebileceğimiz rehberler de olacak.

Duyuruya özel olarak yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version