Titanfall 3 Duyurulmasından Önce Sızmış Gibi Görünüyor

Beklenen duyuru önümüzdeki ay yapılabilir...

Titanfall 3 Duyurulmasından Önce Sızmış Gibi Görünüyor

Her ne kadar Respawn Entertainment Titanfall 3 ile ilgili bir planlarının olmadığını söylemiş olsa da, görünüşe göre üçüncü oyun bir kaza eseri ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Skyrim Star Wars Oyununa Dönüştü!


Titanfall serisinin ayrı bir ana senaryo modu bulunmayan ilk oyunu 2014 yılında çıkmıştı. Büyük başarılar elde etmiş olsa da, oyuncular ayrı bir ana senaryo modunun bulunmamasından yakınmışlardı. Bunu göz önünde bulundurmuş olan Electronic Arts ve Respawn Entertainment, ikinci oyunu büyük çaplı bir senaryo modunu da dahil ederek 2016 yılında satışa sunmuşlardı.

Aradan altı yıllık bir zaman geçmiş olsa da, seride bir üçüncü oyun görebilmiş değiliz. 2019 yılında bu duruma bir açıklama getirmiş olan geliştirici, bizleri üzecek bir açıklamada bulunmuştu.

Titanfall 3 Mü Geliyor?

Bildiğiniz gibi son dönemde Titanfall için Battle Royale tarzı yan oyun olan Apex Legends üzerine yoğunlaşmış olan stüdyo, ayrıca bir tanesi Jedi: Fallen Order 2 olmak üzere üç Star Wars oyunu üzerinde de çalışıyor. Haliyle Titanfall 3 için bir kaynak ayırmak epey zor olduğu düşünülüyordu. Görünüşe göre durum, düşünülenin tam aksi olabilir.

Hemen aşağıdan da görebileceğiniz üzere, Almanya GameStop mağazalarının raflarında halihazırda geliştirilme aşamasında olduğunu bildiğimiz Dragon Age 4, FIFA 23, Forspoken, God of War Ragnarök ve Marvel’s Wolverine oyunlarının yanı sıra Titanfall 3 için de ön-sipariş kutularına da yer verilmiş.

Söz konusu durum için birden fazla ihtimalin olduğunu söyleyebiliriz. Bunlardan bir tanesi, ilk akla geldiği gibi bir hata olabilir. İkinci olarak, espritüel bir yaklaşım ile önsezi diyebiliriz. Üçüncü olarak ise bildiğiniz gibi büyük perakendeciler, oyun duyurularından önce ön-siparişler ve promosyonlar amacıyla haberdar ediliyorlar. GameStop da bu yolla haberdar edilmiş ve ön-sipariş kutuları da vaktinden önce dalgınlıkla raflara koyulmuş olabilir.

Eğer böylesi bir durum gerçekten söz konusu ise, 9 Haziran 2022 Perşembe günü gerçekleştirilecek Summer Game Fest açılış gecesi yayını veya Xbox & Bethesda Games Showcase sırasında duyurulmasını bekleyebiliriz. Belki de GamesCom 2022 de bekleniyor olabilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version