Thymesia için Birazcık Daha Bekleyeceğiz

Souls türüne alternatif olacak Thymesia gecikecek...

Thymesia için Birazcık Daha Bekleyeceğiz

Alınan erteleme kararının ardından, Thymesia ile buluşmak için birazcık daha bekleyeceğiz. Peki Souls oyunlarından esinlenilerek geliştirilmiş olan oyun, ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Rift Çıkış Tarihi Ertelenmiş Olabilir


Oyunun hikayesi, sefalet çağına girmiş olan Hermes Krallığı’nda geçiyor. Krallığın içine düştüğü durumun kurtarıcısı olarak görülen simya, ülke genelinde yaygın olarak kullanılmaya başlanıyor. Ne var ki bunun pahalıya mal olması karşısında, kullanıma son verilmesi için bulunulan girişimler ile askerler mutasyona uğramış yaratıklara dönüşüyor ve krallık kısa sürede kaosa sürükleniyor. Sokaklarda cirit atan enfekte olmuş yaratıklar ile tedavi umutları da hayal oluyor.

Biz ise hikayede Corvus isimli bir kurtarıcı rolündeyiz. Ne var ki karakterimiz hafızasını kaybettiği için, senaryo boyunca hem krallığın dört bir yanındaki tehlikeli yaratıklar ile mücadele edecek hem de hafızasını geri kazanmasını sağlamaya çalışacağız.

Thymesia için Yaklaşık On Günlük Erteleme Kararı Alındı

Souls oyunlarına benzer zorlayıcı bir yapısı olup da PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacağı söylenen için, esasen 9 Ağustos 2022 tarihi verilmişti. Ancak Steam üzerinden yayınlanan bir bildiri ile 18 Ağustos 2022 tarihine alındığı duyuruldu. Yani sadece dokuz günlük bir gecikme söz konusu olacak.

Team17 ve OverBorder Studio tarafından söylenene göre, yakın bir zaman önce yayınlanan demoya ilişkin olarak yapılan geri dönüşlerin dikkate alınıp da uygulamaya koyulabilmesi için böyle bir karar alınmış. Thymesia oyununda olabilecek en iyi deneyimi sunmayı istediklerini ve ekstra günlerin, tüm platformlarda istenen değişikliklerin ve hata çözümlemelerinin uygulanabilmesi için yeterli olacağı söylenmiş.

Exit mobile version