THQ Nordic Oyunları Steam Mağazasında İndirimde

Yeni bir kampanya, yeni fırsatlar...

THQ Nordic oyunları Steam mağazasında belirli bir süreliğine indirime girdi. Eğer Avusturya menşeli yayıncının oyunları hoşunuza gidiyorsa, girip bir bakmanızda fayda var. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Steam Mağazası Zamlanan Oyunlar Listesine Yenileri Eklendi (Güncel)


Bir hafta kadar sürecek olan kampanya dönemi, 17 Ağustos 2023 Perşembe günü sona erecek. Bu süreçte de % 13 ile % 90 arasında değişen oranda fiyat düşüşlerinin olduğunu görebiliyoruz. Her zaman olduğu gibi sizlere tavsiyede bulunabileceğimiz bazı oyunlara da değinmeden geçmeyelim.

THQ Nordic İndirim Kampanyası Wreckfest

THQ Nordic Oyunları Steam Mağazasında İndirime Girdi

İçeriğinde Helldorado, Desperados: Wanted Dead or Alive, Desperados 2: Cooper’s Revenge, müzik albümü ve Season Pass ile Desperados III oyununun bulunduğu The Desperados & Helldorado Wild West Bundle, % 81 oranında bir indirim ile 87.21 TL’ye satılıyor. Standart sürümü % 75 indirim ile 85 TL iken, Digital Deluxe sürümü ise 87.10 TL.

Eğer Destruction Derby zamanlarını özlüyorsanız, Wreckfest size bu dönemi bir nebze olsun yaşatabilecek bir oyun ve standart sürümü % 60 indirimle 50.40 TL. İçeriğinde iki Season Pass bulunan Complete sürümü ise % 57 indirimle 52.13 TL.

Darksiders Blades & Whip Franchise Pack ise fiyatı ile dikkat çeken bir diğer seçenek olabilir. Darksiders Warmastered Edition, müzik albümü ile Darksiders II Deathinitive Edition ve Darksiders III Deluxe Edition bulunan paket, % 81 indirimle 60.80 TL.

Sayfadaki diğer bazı dikkat çeken oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version