THQ Nordic, GamesCom 2022’ye Götüreceği Oyunları Açıkladı

Katılımcılar, yeni duyurulan oyunları da deneyebilecekler...

THQ Nordic, GamesCom 2022 fuarına götüreceği oyunları için resmi açıklamada bulundu. Görünüşe göre Avusturya menşeli yayıncı, toplamda dokuz oyun ile oyuncuların karşısına çıkacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Microsoft, GamesCom 2022 Planlarını Açıkladı


GamesCom 2022 için fazla bir zaman kalmadı. Önümüzdeki hafta bugün, Avrupa bölgesinin en büyük fuarı yine Köln şehrinde başlamış olacak. Daha önceden de duyurulduğu üzere, bu defa hem geleneksel hem de çevrimiçi olarak düzenlenecek ve yıllar sonra oyuncular ile büyük yayıncılar yeniden aynı ortamı paylaşacaklar.

Hatırlayacağınız üzere Microsoft, geçtiğimiz hafta içerisinde yaptığı duyuru ile GamesCom 2022 için hazırladığı programı açıklamıştı. Hall 8’de kurulacak olan Xbox standında, hem birinci parti hem de üçüncü parti oyun oyunları deneyebilmenin yanı sıra geliştiriciler ile konuşup, hatıra fotoğrafları çektirebilmek de mümkün olacak.

202203111155-main

THQ Nordic, GamesCom 2022 Fuarına Hangi Oyunları Götürecek?

Bugün ise bir diğer büyük yayıncı olan THQ Nordic, fuara götüreceği oyunların listesini yayınladı. Bu oyunların bir kısmı THQ Nordic Digital Showcase sırasında duyurulmuş olup, oynanabilir olarak katılımcıların beğenisine sunulacak.

Eğer GamesCom 2022’ye katılacaksanız, Hall 8’deki Stand A11-B10’a uğramayı unutmayın. Bunların yanı sıra, HandyGames ve THQ Nordic tarafından 24 – 28 Ağustos 2022 tarihleri arasında toplamda on bir oyunu sahnede gösterilecek. THQ Nordic ayrıca 25 – 28 Ağustos 2022 tarihleri arasında AEW Exhibition maçları da düzenleyecek.

Eğer fuara katılmayacaksanız, Avusturya menşeli yayıncının sunumlarını Twitch kanalı üzerinden eş zamanlı olarak takip edebilmenizin mümkün olacağını söylemeden geçmeyelim.

Exit mobile version