The Wolf Among Us 2, Bu Yıla Yetişmeyecek

Bigby ile buluşmamız seneye kaldı...

The Wolf Among Us 2, Bu Yıla Yetişmeyecek

2019 yılının The Game Awards şovunda yeniden duyurulması ile geri dönüş yapan The Wolf Among Us 2, bu yılın iddialı oyunları arasında yer alıyordu. Ne va ki artık umutlarımızı başka bir bahara taşıyabiliriz. Geliştirici tarafından yapılan paylaşım ile devam oyununun bu yıla yetişmeyeceği duyuruldu. Şimdilik herhangi bir tarih verilmeyip, sadece önümüzdeki yıla kaldığı söyleniyor.


İlginizi Çekebilir: The Expanse Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Halihazırda Telltale Games ve stüdyonun kapanması sırasında ayrılan geliştiricilerin kurmuş olduğu AdHoc Studio ile üzerinde çalışılmaya devam edilen The Wolf Among Us 2, ilk sezonun altı ay sonrasında ve 1980 yılının Kış mevsiminde geçecek. The Big Apple (New York şehrinin takma adı) ile ilgili daha fazla şey görebilmek adına Fabletown kasabasının sınırlarından çıkacağız. Bigby olarak bir yandan Fabletown vatandaşlarına hizmet ederken, bir yandan da artık belediye başkanı vekili olmuş Snow White emri altında çalışıyor olacağız.

The Wolf Among Us 2 de Ertelendi

Geçtiğimiz senenin Şubat ayında yayınlanan son fragmanda, Scarecrow ve Tin Man gibi yeni Fable karakterlerine ek olarak, Faye Leung isimli başka bir yeni karakterin daha olacağını görmüştük. Yakın bir zaman önce IGN sitesine yansıyan yeni gelişmeye göre de The Wolf Among 2, ne yazık ki 2024 yılında bizlerle olacak.

Devam oyununun önümüzdeki yıla kalmasının nedeni olarak, ekibin fazla mesai yapmasının önüne geçilmesi, oyun için düzenlemeler ve Unreal Engine 5 motoruna geçiş olarak gösteriliyor.

Bildiğiniz gibi Telltale Games, aynı zamanda bu yıl içerisinde çıkması beklenen The Expanse: A Telltale Series üzerinde de çalışıyor. Söylenene göre, iki oyun birbirinden bağımsızmış ve birbirlerinin çıkış tarihlerini etkilememiş.

Exit mobile version