The Witcher Remake Duyuruldu! Unreal Engine 5 ile Geliştiriliyor

Bir yeniden yapımda CD Projekt RED'den...

Unreal Engine 5 ile The Witcher Remake Geliyor!

CD Projekt RED ve Fool’s Theory tarafından The Witcher Remake duyuruldu. Unreal Engine 5 ile geliştirilmekte olan oyun, sıfırdan bir yeniden yapım olacak. İlk söylenenler haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Cyberpunk ve Witcher Oyunları Duyuruldu


Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz haftanın başında Strateji Güncellemesi adı altında bir sunum gerçekleştirmişti CD Projekt RED. Bu sunum sırasında, yeni Cyberpunk ve The Witcher oyunları ve Hadar kod adlı yepyeni bir fikri mülkiyet duyurulmuştu.

Bahsi geçen projelerden Canis Majoris’in, Polaris projesi için yaratılmakta olan araçların kullanılacağı ve Unreal Engine 5 ile geliştirilen büyük bütçeli bir The Witcher oyunu olacağı söylenmişti. Hatta serinin önceki oyunlarında çalışmış olan bireylerin bulunduğu harici bir stüdyo tarafından üzerinde çalışıldığını öğrenmiştik.

Unreal Engine 5 ile The Witcher Remake Geliyor!

Bugün CD Projekt RED tarafından yapılan açıklamayla Canis Majoris projesinin esasen 2007 yılında çıkmış olan ilk The Witcher oyununun Unreal Engine 5 ile bir yeniden yapımı olduğu duyuruldu.

“Bunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz, Fool’s Theory ile, Unreal Engine 5 kullanarak The Witcher’ı yeniden yapıyoruz (kod adı: Canis Majoris)!

Bunu düzgün yapmayı istiyoruz, bu yüzden sabırlı olun – daha fazla detay paylaşana kadar biraz zaman geçecek.”

Rol Yapma Oyunları konusunda deneyimi olan Fool’s Theory stüdyosu tarafından geliştirilmekte olan yeniden yapım, şu anda erken bir safhadaymış. İkinci ve üçüncü oyundaki deneyimli isimlerin yer aldığı ekibe, CD Projekt RED de tam bir yaratıcı deneyim sunuyormuş.

Verilen ilk bilgilere göre, Unreal Engine 5 teknolojisi ile sıfırdan yeniden yapılmakta olan The Witcher için yeni The Witcher destanı için yaratılan araçlar da kullanılacakmış.

Eğer henüz ilk oyunu oynamadıysanız ve bu zamanda da oynamayı istemiyorsanız, yeniden yapım The Witcher sizin için tam anlamıyla bir ilaç olacaktır. Elbette bunun için epey beklememiz gerekecek. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version