The Witcher Remake, Oynanışta Köklü Değişiklik Sunacak

Orijinal oyun, modern hale getirilecekmiş...

Geliştirilme aşamasının erken bir safhasında olunan The Witcher Remake hakkında CD Projekt RED, ara ara yeni detaylar sunmaya devam ediyor. Söylenene göre, orijinal oyunun oynanış anlamında da modern bir yorumlaması olacakmış. Yeni detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Witcher 3’ün Yeni Nesil Versiyonu Gösterildi


İlk olarak Canis Majoris kod adıyla ortaya çıkan The Witcher Remake, Rol Yapma Oyunu türünde deneyimli ve bünyesinde ikinci ve üçüncü oyundan deneyimli isimlerin olduğu Fool’s Theory tarafından Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Polaris projesi için yaratılmakta olan araçların da kullanılacağı yeniden yapım ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

ss_b26db23a0b4b4e07a6466c84f009cbdbb13091f7.1920x1080

The Witcher Remake, Üçüncü Oyunun İzinden Gidecekmiş

Finansal yılın üçüncü çeyreğine ilişkin olarak yayınlanan yeni raporda, orijinal oyunda köklü bir değişikliğin gerçekleştirileceği belirtilmiş. Öyle ki hikaye odaklı ve tek kişilik açık dünya rol yapma oyunu olacağı açıklık kazandı.

Raporda kendileri için her şeyin başladığı oyun olduğunu dile getiren CD Projekt RED, kendileri için çok önemli olan The Witcher oyununu yeni nesle uyarlamak için oldukça heyecanlı olduklarını da sözlerine ekledi.

2007 yılında çıkmış olan The Witcher, üçüncü oyunun aksine The Witcher 2: Assassins of Kings gibi çizgisel bir ilerleyeşe sahipti ve her birinin içinde zindanların ve mağaraların olduğu farklı haritalar bulunuyordu. Son dönemde açık dünya oyunların epey rağbet gördüğünü göz önünde bulunduracak olursak, alınan bu köklü değişik kararının alınmış olması beklentileri epey arttıracak.

Exit mobile version