The Witcher: Enhanced Edition Ücretsiz Oldu!

Ücretsiz The Witcher: Enhanced Edition Nasıl İndirilir?

CD Projekt Red birkaç gün sonra yeni oyunu Cyberpunk 2077 ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu lansmanın öncesinde The Witcher: Enhanced Edition ücretsiz oldu!


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077’ye Başlamadan Önce Bunu Okuyun!


Ücretsiz The Witcher: Enhanced Edition Fırsatı!

The Witcher serisinin 2007 yılında çıkış yapan orijinal oyunu olan The Witcher: Enhanced Edition, GOG Galaxy istemcisi üzerinden ücretsiz bir şekilde edinilebiliyor ve indirilebiliyor.

Eğer GOG Galaxy istemcisine sahip değilseniz, yapmanız gereken tek şey indirmek olacaktır. Eğer bu istemciye sahip olmanıza rağmen ücretsiz oyun fırsatını göremiyorsanız, GOG Galaxy’i güncellemeyi unutmayın.

The Witcher: Enhanced Edition Ücretsiz Oldu!

The Witcher’ın orijinal sürümü 2007 yılında oyuncularla buluştu ve sayısız teknik soruna karşın eleştirmenlerden oldukça iyi notlar almayı başardı. Enhanced Edition ise ertesi yıl satışa sunuldu ve bu hataların hepsini düzelterek bir dizi yeni içerik ekledi.

Bu hediyenin Cyberpunk 2077’ye saatler kala verilmesi, yeni oyun öncesi ufak bir hediye olarak görülebilir. Her halükarda kesinlikle kütüphanenize yer alması gereken bir oyun.

Cyberpunk 2077 Konusu

Bildiğiniz üzere Cyberpunk 2077 çeşitli becerilerle donatılmış paralı asker V karakterinin çevresinde dönecek. V, mega şirketlerin ve vücut değişikliklerinin norm olduğu bir gelecekte, ki biz buna cyberpunk evreni diyoruz, paralı bir kanun kaçağı. V’nin hikayesi ise güç ve ihtişamla dolu bir megapolis olan Night City üzerinde geçiyor.

Night City öyle bir yer ki, bir yerde çeteler bir yerde ise büyük şirketler var. Hatta o kadar ki çetelerin ve büyük şirketlerin adaleti, yani güyaaa adaletleri, polisten daha baskın.

Kısaca söylersek burada adalet madalet yok.

Bu oyunu V olarak oynamak, akıllı ve ambiyans sahibi bir paralı asker olarak oynayacağınız anlamına geliyor. Bu karakterimiz hackler yapabilen, belki facebook da patlatabiliyordur, ve güçlü yakın dövüş özelliklerine bir paralı asker.

Tabii Cyberpunk 2077 dünyasında hiçbir şey bedava değil. Ne kadar ekmek, o kadar köfte!

V riskli görevleri alarak daha çok para kazanmak istiyor. Bu paralar ne işe mi yarayacak? Her zaman daha iyi sibernetik geliştirmeler, daha iyi silahlar ve daha çirkin giysiler var!


Peki siz The Witcher: Enhanced Edition hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu oyunu kütüphaneniz eklediniz mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version