The Witcher 3’ün PS5 ve Xbox Series Güncelleme Tarihi Sızdırıldı

Gözler CD Projekt RED'e döndü...

The Witcher 3’ün PS5 ve Xbox Series güncelleme tarihi resmi duyuru öncesi ortaya çıkmış olabilir. Görünüşe göre, yıl bitmeden Geralt bey de mevcut nesil ile tanışmasını gerçekleştirecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Cyberpunk ve Witcher Oyunları Duyuruldu


Cyberpunk 2077 oyununun PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarının çıkışının ardından, gözlerimizi elbette The Witcher 3: Wild Hunt oyununun mevcut nesil versiyonlarına çevirmiştik. Birkaç kez ertelenen güncelleme için son olarak, net bir tarih verilmeyerek bu yılın dördüncü çeyreğinde yayınlanacağı söylenmişti.

Oyunu birçok kez bitirmiş olanlar için yeniden bitirme sebebi olacak PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarına ek olarak, mevcut nesil güncellemesinin PC için de ücretsiz olarak yayınlanacağını belirtelim.

The-Witcher-3-Wild-Hunt-Download-PC-Free-Full-Version-Crack-10-1

The Witcher 3’ün PS5 ve Xbox Series Güncellemesi Ne Zaman Geliyor?

Her ne kadar CD Projekt RED net tarih açıklaması yapılmamış olsa da, Birleşik Krallık menşeli bir perakende oyun işletmesinde çalışan bir kişi, listelemelerinde The Witcher 3: Wild Hunt için beklenen güncellemenin yer aldığını aktarmış. Dahası ise, yeni nesil sürümün 9 Aralık 2022 tarihinde oyuncular ile buluşacağını da sözlerine eklemiş bu kişi.

Şu an için Polonya menşeli stüdyo herhangi bir teyit veya yalanlamada bulunmuş değil, ama bahsi geçen tarihin Cuma gününe denk gelmesi çok da uzak bir ihtimal olmadığını gösteriyor.

Yeni nesil sürüm, ana oyun ve çıkışı sonrasında yayınlanan genişletme paketlerinin tamamını, on altı indirilebilir içeriği ve bütün sürüm güncellemelerini içerecek. Eğer The Witcher 3: Wild Hunt oyununun PC, PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahipseniz, ücretsiz olarak yeni nesil versiyonuna yükseltme yapabileceksiniz. Tercihen doğrudan PlayStation 5 veya Xbox Series X veya yeni nesil PC versiyonunu satın alabilmek gibi bir seçeneğinizin olacağını da söylemeden geçmeyelim.

Yeni nesil sürümde, ayrıca güncellenmiş kutu görseli ve Netflix servisinde yayınlanan diziden esinlenilerek hazırlanmış ücretsiz indirilebilir içerikler de oyuncuların beğenisine sunulacak.

The Witcher 3 Konusu

Oyunun konusuna göre Nilfgaard İmparatorluğu Kuzey Krallığı’na saldırarak büyük bir tahribata yol açıyor. Geleceğin ne getireceğiniz bilinmediği bir zamanda, dünya büyük bir kargaşanın içerisindeyken daha karanlık ve daha ölümcül bir güç ortaya çıkıyor. Wild Hunt (Vahşi Av) adı verilen bu uhrevi güç özellikle bir kişiyi aramaktadır. O da kendisini Geralt’a adanmış olan bireysel bir Kader, Geralt’ın akrabası olduğunu düşündüğü bir ruhtur.

 

Exit mobile version