The Walking Dead Karakterleri Brawlhalla’da!

Maggie ve Negan, Brawlhalla'da Michonne, Rick Grimes ve Daryl Dixon ile bir araya geliyor.

The Walking Dead Karakterleri Brawlhalla'da

Ubisoft, AMC ile iş birliği içinde, The Walking Dead‘in Brawlhalla dünyasında hayranların en sevdiği karakterlerin Negan ve Maggie ile yeniden bir araya geleceğini ve onların yeni oynanabilir “Epic Crossovers” olarak sunulacağını duyurdu. The Walking Dead karakterleri Brawlhalla‘da. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Forward 2021’de Neler Gördük?


The Walking Dead Karakterleri Brawlhalla Evreninde

The Walking Dead’in yeni versiyonu, Negan ve Maggie’nin Brawlhalla’ya daha önce eklenen Michonne, Rick Grimes ve Daryl Dixon’a katıldığı bir oyun içi etkinlikle başlıyor. Walker Attack oyun modu, oyuncuların sonsuz zombi dalgalarıyla olabildiğince uzun süre savaşması gereken Brawl of the Week yani haftanın dövüşü olarak geliyor ve Days Gone Bye Podium ile Walker’s Grasp KO efektleri de bir kez daha öne çıkıyor.

İki yeni The Walking Dead Epic Crossover karakteri mücadeleye katılıyor.

Her şeyi başlatan bu Walking Dead karakterleri hayatta kalmaya devam ediyor.

Her Epic Crossover karakteri, oyun içi mağaza aracılığıyla 300 Mammoth Coin karşılığında satın alınabilir. Blue Mammoth tarafından geliştirilen Brawlhalla, 70 milyon üzeri oyuncuyu Valhalla salonlarında zafer için savaşmaya götüren destansı ve ücretsiz bir platform dövüş oyunudur. 50 benzersiz karakter arasından seçim yaparak, oyuncular tek oyunculu ve koop modlarının yanı sıra çevrim içi ve yerel yarışmalara katılabilir.

Brawlhalla, oyuncuların bir arada oyunlar oynayabileceği ve çevrim içi eşleştirme ile oyun aratabileceği Xbox One X ve Xbox Series X|S dahil olmak üzere Xbox One cihaz ailesi, Nintendo Switch sistemi, PlayStation 4 ve PlayStation 5 sistemi, PC, iOS ve Android cihazlar arasında platformlar arası oynamayı da destekliyor. 11. sezonunda AMC’nin The Walking Dead dizisi, TV’nin 1 numaralı drama dizisi olmaya devam ediyor.

Robert Kirkman tarafından yazılan ve Image Comics tarafından yayınlanan çizgi roman serisine dayanan The Walking Dead’in yapımcılığını AMC Studios; yürütücü yapımcılığını Scott M. Gimple, Angela Kang, Kirkman, Gale Anne Hurd, Dave Alpert, Greg Nicotero, Joseph Incaprera ve Denise Huth üstleniyor. Peki siz The Walking Dead karakterleri Brawlhalla’da haberi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version