The Sims Benzeri Life By You Duyuruldu

Oyunun başında Rod Humble var!

The Sims Benzeri Life By You Duyuruldu

Paradox Interactive tarafından özel bir sunum gerçekleştirilmiş ve yeni oyun duyuruları yapılmıştı. The Sims benzeri Life By You da bu oyunlardan birisiydi. Sadece bir tanıtım fragmanı haricinde pek bir şey söylenmemiş olsa da, bahsi geçen fragmanda bizleri nasıl bir oyunun beklediğini görebiliyoruz. Ayrıca 20 Mart 2023 Pazartesi günü TSİ 19:00 sıralarında gerçekleştirilecek ve Youtube üzerinden izlenebilecek etkinlik ile Life By You hakkında pek çok detayı öğrenebileceğiz.


İlginizi Çekebilir: Cities: Skylines II Duyuruldu


The Sims oyunun baş yapımcısı ve Second Life geliştiricisi Linden Lab stüdyosunun Üst Yöneticisi konumunda bulunmuş olan sektörün deneyimli ismi Rod Humble liderliğinde, Paradox Tectonic tarafından geliştirilmekte olan Life By You için yayınlanmış olan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Life By You Yeni The Sims Mi Olacak?

Ev inşa etmeden aile kurmaya kadar iyi bir deneyim yaşatacakmış gibi görünen oyun, aynı zamanda The Sims serisi için dişli bir rakip de olabilir. Yayınlanan tanıtım fragmanına bakacak olursak, araç kullanımı dahil farklı mekanikler bizi bekliyormuş gibi görünüyor. Bununla birlikte, oyunun dünyası açık olup, diyardaki ortamlar ve kişiler The Sims oyunundakiler gibi işlev gösteriyor izlenimi yaratıyor. İnşa menüsü de bilhassa yeni oyuncular için daha erişilebilir bir yapıda iken, türe ilgi duyanlar için de alışılması kolay olacak gibi.

Açıkçası şu an için tam bir fikir sahibi olmak zor, ama merak edilen detayları öğrenebilmek için iki hafta kadar beklemek gerekecek. Bakalım yeni bir markanın doğuşuna tanıklık mı edeceğiz, yoksa The Sims serisi hükümdarlığını devam mı ettirecek? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version