The Sims 5 için Oynanış Testi Görüntüleri Sızdırıldı

Bakalım sizi nasıl bir The Sims 5 bekliyor?

Resmi olarak duyurulmasını sabırsızlıkla beklediğimiz The Sims 5 için oynanış testi görüntüleri sızdırıldı. Oyunun nasıl görüneceğine dair fikir veren bu görüntülerin bir kısmına haberimizden göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Yeni The Sims Oyunu, Project Rene Adıyla Göründü!


Sekiz yılın ardından, sıradaki The Sims oyunu ile geçtiğimiz ayın Behind The Sims Summit sunumu sırasında tanışmıştık. Kısa süreli oynanış gösterimi ile inşa moduna gelecek özellikler, Maxis tarafından oyunculara gösterilmişti.

Şu an için yeni oyun ile ilgili birçok bilinmez söz konusu ve merak edilen detayları ne zaman öğreneceğimiz ise belirsiz. Ne var ki geçtiğimiz hafta test ekibinden bir kişinin oyunu sızdırdığına dair ortaya çıkan iddiaların ardından, bu hafta içerisinde de ekran görüntüsü sızıntıları ortaya çıktı.

The Sims 5 için Oynanış Testi Görüntüleri Ortaya Çıktı

Bahsi geçen ekran görüntüleri, oynanış testinden alınmış ve Reddit üzerinden de paylaşılmış. Telefon ile çekildikleri için olmasalar da fikir verebiliyorlar. İç ve dış mekan görüntülerinin yanı sıra, ev kurma aşamasındaki eşya seçme ekranı, eşya tasarımı ve daha birçok şey görülebiliyor. Aşağıya örnek olarak üç tanesini bırakalım. Tamamına ise Reddit başlığı üzerinden göz atabilirsiniz.

The Sims 5 Görüntüleri

Behind The Sims Summit sırasında, Maxis tarafından Project Rene kod adıyla geliştirilmekte olan The Sims 5 hakkında birtakım detaylar paylaşılmıştı. Artık eşyaları istediğimiz noktaya koyabilecek ve üçüncü oyundaki gibi özelleştirebilmemiz mümkün olacak.

Karakter özelleştirme sisteminde ise öze bağlı kalınacak olmasına ek olarak, davranış ve düşünüş açısından epey gelişecek. Yeni araçlar, ilginç hikayeler, çapraz platform ve çapraz aşama kaydetmek özelliği, çevrimiçi desteği sayesinde dünya genelindeki diğer oyuncular ile oynayabilme imkanı gibi yenilikler bizi bekleyecekmiş.

Exit mobile version