The Settlers: New Allies Şubat’ta Çıkıyor

Yeni maceralara açılma zamanı...

The Settlers New Allies Şubat'ta Çıkıyor

Uzun süreli sessizliğe gömülmüş olan The Settlers: New Allies, çıkış tarihi duyurusu ile geri dönüş yaptı. Halihazırda ön-sipariş ile satın alınabilen oyun, Şubat ayı içerisinde bizlerle olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Oyunları Steam Mağazasına Dönüyor!


The Settlers: New Allies için Çıkış Tarihi Netleşti

Serinin sil baştan yapımı olan The Settlers: New Allies, 2018 yılının GamesCom fuarında duyurulmuştu. 2019 yılı içerisinde satışa sunulacağı planlanmış olsa da, ilk olarak 2020 yılının üçüncü çeyreğine kaydırılmış ve sonrasında da süresiz olarak ertelenmişti. Ocak ayında kapalı beta testi ile yeniden ortaya çıkan oyun için bugün yapılan duyuruyla, 17 Şubat 2023 tarihinde PC için standart ve Deluxe sürümü ile satışa sunulacak. Sonraki bir zamanda ise PlayStation, Switch ve Xbox ve Amazon Luna kullanıcılarıyla da buluşacak.

Halihazırda Epic Games Store ve Ubisoft Connect üzerinden ön-sipariş ile satın alabildiğiniz gerçek zamanlı strateji oyununda, yeni bir ülkeye yerleşecek, topluluğumuzu inşa edeceğiz. Ayrıca yeni topluluklar ile tanışacak olup, yeni yerleşkemizi korumaya çalışır iken tanıştığımız toplulukları tarafımıza çekebilecek veya karşımıza alabileceğiz.

The Settlers: New Allies, Elari, Maru ve Jorn olmak üzere her biri kendisine özgü görünüşe, fon hikayesine ve oynanış stiline sahip üç topluluk ile gelecek. Bunun yanı sıra, üç farklı mod bulunacak. Ana senaryoda vatanından kaçmaya zorlanmış Elari rolünde olacak ve haydutlara baskınlar yapmaktan yeni toprakların kültürünü keşfetmeye kadar pek çok zorluk bizi bekleyecek.

Tercihen tek başınıza veya arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz Hardcore modunda, yeni senaryoları oynayabilmek mümkün olacak. Ayrıca yapay zekayı daha da sıkı bir hale getirecek değişkenler ve koşullar da söz konusu olacak.

Skirmish ise yapay zekaya karşı tek başınıza veya kooperatif olarak arkadaşlarınızla veya sekiz oyunculu PvP olarak oynayabiliyorsunuz. Çıkış gününde on iki harita bulunacak olup, zamanlar yenileri de eklenecek.

Exit mobile version