The Quarry PlayStation TR Mağazasında Satıştan Kaldırıldı!

Bakalım ne zaman yeniden satın alınabilecek?

The Quarry PlayStation TR mağazasında geçici olarak satıştan kaldırıldı. Yaşanan bu sürpriz gelişmenin ne zaman eski haline döneceği belirsiz iken, bütün gözler PlayStation Türkiye cephesinde.


İlginizi Çekebilir: The Quarry İnceleme


Supermassive Games stüdyosunun yayıncılığı 2K Games tarafından yapılan son oyunu The Quarry, 10 Haziran 2022 tarihinde satışa sunulmuştu. Bir grup genç gözetmenin sezonun son gününde yaşanan bir aksilik yüzünden kampta bir gece daha kalmaya karar vermeleri sonrasında yaşananların anlatıldığı oyun, uzun zamandır İngiliz stüdyonun duyurmasının beklendiği Until Dawn 2 havasını bir nevi vermesi ile hayli beğenilmişti.

Seçimlerinizin büyük rol oynadığı ve buna bağlı olarak senaryonun gidişatının da değişmesiyle, her bir karakterin hayatta kalması veya ölmesi sizin elinizde. Bu bağlamda, her defası farklı bir bitiş ekranı ile de karşılaşıyorsunuz.

The Quarry PlayStation TR Mağazasından Satın Alınamıyor

Çıkışının üzerinden on gün kadar geçmiş olan oyun ile ilgili olarak ülkemizdeki PlayStation mağazasında enteresan bir gelişme yaşandı. Öyle ki, buradan görebileceğiniz üzere oyunun satışı geçici olarak durduruldu. Henüz PlayStation Türkiye tarafından duruma ilişkin herhangi bir açıklama yapılmaz iken, şu anda sadece istek listesine alabilir durumda olduğunuz The Quarry için sayfaya yansıyan bilgi ise ‘Çıkış tarihi belirlenecektir.’den ibaret durumda.

The Quarry Satın Alım

Bakalım bu durum ne zaman çözülecek ve Supermassive Games oyunu ülkemizdeki PlayStation mağazasında ne zaman yeniden alınabilir hale gelecek? Gelişmeleri takipte olacağız. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu durum neyden kaynaklı olabilir? Düşüncelerinizi bizimle yorum kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin.

 

Exit mobile version