The Quarry İnceleme Puanları Yayınlandı

Yeni oyunu denediniz mi?

The Quarry İnceleme Puanları Yayınlandı

The Quarry inceleme puanları ortaya çıktı. Bakalım Until Dawn kokan yeni oyun sevilmiş mi? Şimdiye kadar yayınlanan puanların detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: The Quarry için 30 Dakikalık Oynanış Videosu


Her ne kadar aşina olduğumuz bir konu işlenmiş ve tanıdık ilerleyiş ve sahneler ile karşılaşmış olsak da, Until Dawn kendisini bir şekilde kabul ettirmiş bir oyundu. Haliyle bir Until Dawn 2 görmeyi fazlasıyla istemiştik. Araya giren The Dark Pictures Anthology serisinin ardından İngiliz stüdyo, The Quarry ile bu isteğe bir nevi cevap vermiş oldu.

Dün itibarıyla PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunuldu. Yine bir grup gencin başından geçenlerin anlatıldığı oyunda, yaz kampının son gününde Hackett’in Taş Ocağı’nın genç gözetmenlerinin bir kutlama partisi veriyorlar. Ne var ki olaylar, beklenmedik bir şekilde tersine dönüyor ve hem kötü niyetli yerel halkın hem de daha tehditkar bir varlığın avı haline gelen gençler, yaşananların arkasındaki nedeni öğrenmek için harekete geçiyorlar.

The Quarry İnceleme Puanları Ne Alemde?

Oyunun çıkışı ile merak edilen inceleme puanları da ortaya çıktı. Metacritic sitesine baktığımızda, şu an için sadece PC platformuna ait altmıştan fazla inceleme puanını ve genel ortalamanın da 79 / 100 seviyesinde olduğunu görebiliyoruz. GameSpot, IGN, Game Informer, Wccftech ve PC Gamer dahil oyun dünyasının önde gelen mecralarının verdiği puanlara aşağıdan bakabilirsiniz.

Exit mobile version