The Quarry Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

Yeni Until Dawn ile buluşmaya az bir zaman kaldı!

The Quarry Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

2K ve Supermassive Games, The Quarry genel bakış fragmanı yayınladılar. Oyun için genel bir toparlama babında hazırlanmış olan fragmana haberimizin içeriğinden göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: The Quarry Oyun Bitişleri Sayıca Çok Fazla Olacak


İngiliz Supermassive Games stüdyosunun yeni oyunu, yaklaşık üç hafta sonra bizlerle olacak. PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan The Quarry, 10 Haziran 2022 tarihinde satışa sunulacak.

Hikayeye Yaz kampının son günü, Hackett’in Taş Ocağı’nın genç gözetmenleri bir kutlama partisi veriyorlar. Ne var ki olaylar, hızlı bir şekilde tersine dönüyor ve hem kötü niyetli yerel halkın hem de daha tehditkar bir varlığın avı haline gelen gençler, yaşananların arkasındaki nedeni öğrenmek için harekete geçiyorlar.

The Quarry Genel Bakış Fragmanı Detayları

Genel olarak baktığımızda ikinci bir Until Dawn havasını aldığımız oyun için yayınlanan genel bakış videosu, oynanış mekaniklerine ve hikayeye odaklanılıyor. Daha çok otuz dakikalık oynanış gösteriminden kesitlerin ekranımıza geldiği videoda, senaryodaki diğer karakterleri de görme fırsatımız oluyor.

Büyük veya küçük fark etmeksizin bütün kararların hikayeyi şekillendirecek olmasıyla birlikte, David Arquette, Ariel Winter, Justice Smith, Brenda Song, Lance Henriksen ve Lin Shaye gibi ünlü isimler tarafından canlandırılan karakterlerin kaderlerini de belirleyecek. Oyuncu kadrosunun tamamı şöyle;

Son teknoloji yüz yakalama ve film kalitesinde ışıklandırma tekniklerinin ünlü oyuncuların performansları ile birleşmesi sonucunda sinematik kalitede bir deneyimiz bizleri bekledi The Quarry oyununu, tek başınıza, yedi arkadaşınız ile çevrimiçi olarak veya aynı sistem üzerinden oynayabileceksiniz. Bu noktada, kilit öneme sahip kararlarda oylama sisteminin kullanılacağı söyleniyor. Aynı sistem üzerinden oynamayı tercih ederseniz, her bir oyuncu bir karakteri seçecek ve sıra kendisine geldiğinde de seçtiği karakterin eylemlerini icra edecek.

Son olarak, oynayış stilinize göre bütün oynanış elementleri kapsamında zorluk derecesini ayarlayabilecek iken, oynamaktan ziyade izlemeyi tercih ediyorsanız da sizi bekleyen bir Film Modu var. Bu mod, bütün karakterlerin yaşadığı ve öldüğü seçeneklerin yanı sıra, kararları sizin verdiğiniz Yönetmenin Koltuğu olmak üzere kendi içinde üçe ayrılıyor.

The Quarry Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

 

Exit mobile version