The Quarry Çevrimiçi Desteğine Kavuştu

Kurt Sürüsü iş başında...

İngiliz Supermassive Games stüdyosunun güncel oyunu The Quarry, 10 Haziran 2022 tarihinde satışa sunulmuştu. Film ve kooperatif modlarının yanı sıra çevrimiçi desteğinin de bulunacağı söylenmiş olsa da, Mayıs ayı içerisinde yapılan duyuru ile olabilecek en iyi deneyimin sunulabilmesi için bu desteğin 8 Temmuz 2022 tarihinde oyuna ekleneceği söylenmişti. Bugün itibarıyla beklenen güncelleme yayınlandı ve The Quarry çevrimiçi desteği ile oynanabilir oldu.


İlginizi Çekebilir: The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me Duyuruldu


İçeriğinde çevrimiçi mod desteğinin yanı sıra, Ryan karakterinin ‘Bizarre yet Bonafide’ Podcast yayınının tamamı da bulunuyor. Geliştirici ayrıca oyundaki karakterler için seçilebilir 1980’li yıllardan esinlenme yeni kıyafetler de sunuyor. Ne var ki oyunun Deluxe sürümünü satın almamışsanız, bu kıyafetleri ayrı ayrı satın almanız gerekecek.

Bildiğiniz gibi yerel kooperatif modu oynarken hangi arkadaşınızın hangi karakteri kontrol edeceğini seçebiliyor veya oyun tarafından karar verilmesini tercih edebiliyorsunuz. The Dark Pictures Anthology’ye benzer olarak sırası gelen kişi kontrol kolunu devralıyor ve karakterini yönetiyor.

the-quarry-header

The Quarry Çevrimiçi Desteği Güncellemesi Yayınlandı

Ana menüye Kurt Sürüsü adıyla eklenen çevrimiçi mod ise bir hayli farklı ve aslına bakarsanız diğer oyuncular oyunu oynayamayacaklar. Öyle ki, oyunu kuran kişi yedi arkadaşını oyuna davet ediyor. Hikayenin ilerleyişi sırasında da bu katılımcılar, kilit kararlarda oy kullanmak durumunda kalıyorlar. Genel olarak hangi kararda çoğunluk sağlanmışsa, hikayenin akışı da buna göre devam ediyor.

Sizin de gördüğünüz üzere burada, oyunun yerel kooperatif ve The Dark Pictures Anthology serisinden farklı bir işleyiş söz konusu. Muhtemelen yeteri kadar seçilebilir ana karakter olmamasından dolayı böyle bir yöntem düşünülmüş olabilir. Şimdilik Supermassive Games tarafından konuya ilişkin açıklayıcı bir bilgi gelmiş değil.

Exit mobile version