The Quarry için 30 Dakikalık Oynanış Videosu

Laura ve Max karakterleri sahneye çıkıyorlar...

The Quarry için 30 Dakikalık Oynanış Videosu

The Quarry için 30 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Eğer oyunu merak ediyorsanız, haberimizin içeriğindeki videoyu kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Quarry Sistem Gereksinimleri Belli Oldu


Son dönemde her daim The Dark Pictures Anthology serisi ile gündeme gelmiş olsa da, büyük çıkışını Until Dawn ile gerçekleştirmiş olan Supermassive Games, geçtiğimiz günlerde 2K Games ile The Quarry’yi duyurmuştu.

10 Haziran 2022 tarihinde PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan oyunun, tam bir yıldızlar geçidi olmasının yanı sıra, yeni bir Until Dawn deneyimi yaşatacağı tahmin ediliyor. Ülkemizde Türkçe altyazı ve arayüz desteği ile satışa sunulacak olan The Quarry için IGN tarafından yarım saatlik bir oynanış videosu yayınlandı.

The Quarry için 30 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

Eğer hiçbir şey görmeden oyuna dalış yapmak niyetindeyseniz, hemen aşağıdaki oynanış videosunu izlememenizi tavsiye ediyoruz. Ancak merak içerisindeyseniz, gelin hep birlikte bir göz atalım. Bakalım İngiliz stüdyonun The Quarry’si nasıl görünüyor?

Oyunun giriş bölümünün gösterildiği videoda, Laura (Siobhan Williams) ve Max (Skyler Gisondo) ikilisini görüyoruz. Son teknoloji yüz yakalama ve film kalitesinde ışıklandırma tekniklerinin kullanıldığı görselliğin bir hayli etkileyici seviyede olduğunu ve sanki bir film izliyormuş hissiyatını yaşattığını söylesek, herhalde yanlış olmaz.

Oynanış videosunun ilerleyen kısımlarında, bir dizi seçim anlarını da görebiliyoruz. Bu bağlamda, Laura olarak nasıl bir tutum sergileyeceğinizi belirleyebiliyorsunuz. Yani arkadaş canlısı, dürüst, durumu kurtarmaya yönelik veya dikbaşlı bir tutumda bulunabilmeniz mümkün oluyor. Ürkütücü görümü olan bir evde daha önceden yolumuza çıkan polis memuru Travis (Ted Raimi) ile karşılaşmamız ile video da sona eriyor. Görünüşe göre daha incelikle geliştirilen ve daha doğal ilerleyişi olan bir oyun ile karşı karşıyayız.


Peki siz bu video hakkında ne düşünüyorsunuz? Supermassive Games tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından da yayınlanacak olan The Quarry, sizce bir Until Dawn havası verecek mi? Yoksa pek ilginizi çekmedi mi? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version