The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition Duyuruldu

Gelişmiş sürüm duyuruldu!

The Outer Worlds Spacer's Choice Edition Duyuruldu

Private Division ve Obsidian Entertainment tarafından yapılan duyuru ile The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition geliyor. Önümüzdeki hafta çıkacak olan gelişmiş sürüme ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Sims 4: Growing Together Genişleme Paketi Duyuruldu


Geçmişinde Fallout: New Vegas, Neverwinter Nights 2 ve Pillars of Eternity gibi kaliteli oyunlar olan Obsidian Entertainment, 2019 yılında The Outer Worlds ile karşımıza çıkmıştı. Oyuncular ve eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen ve yüksek puanlar alan The Outer Worlds, şimdi de Spacer’s Choice sürümü ile PC (Epic Games Store, GOG, Microsoft Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için de geliyor.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition Detayları

Private Division ve Obsidian Entertainment tarafından yapılan duyuru ile 7 Mart 2023 Salı günü satışa sunulacak olan The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, ana oyuna ek olarak yayınlanmış olan bütün genişleme paketleri ile gelecek. Eğer halihazırda Murder on Eridanos ve Peril on Gorgon ile The Outer Worlds sahibiyseniz, PlayStation veya Xbox mağazası veya PC versiyonunu aldığınız aynı mağaza üzerinden Spacer’s Choice sürümüne ücretsiz yükseltme hakkına sahip olacaklar.

İçeriklerin dışında, 4K çözünürlükte 60 FPS akıcılık, yüksek çözünürlüklü ortamlar, daha iyi görsellik, geliştirilmiş hacimsel ışıklandırma, iyileştirilmiş performans ve parçacık efekti, ek animasyonlar, PlayStation 5 versiyonunda DualSense desteği, daha akıllı yapay zeka ve dahası bulunacak. Ayrıca azami karakter seviyesi de yükseltilecek. Yani karakterimizi yaratmak için daha fazla yol olacak.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition için yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Outer Worlds Konusu

Hikaye olarak Birleşik Devletler Başkanı William McKinley’nin 1901 yılında bir anarşist tarafından öldürülmemesiyle oluşan alternatif gelecekte geçiyor. Biz ise galaksinin en uzak noktasında bulunan ve şirketler tarafından yönetilen Halcyon gezegenine giderken yolda kaybolan koloni gemisindeki bir karakter olarak aksiyona dahil oluyoruz. Gemide bir arıza yaşanıyor ve yetmiş yıl süren kriyojenik uykuya yatırılıyoruz. Uyandığımızda ise kendimizi koloninin yok edilmesi üzerine kurulu büyük bir komplonun içinde buluyoruz.

Exit mobile version