The Lord of the Rings: Return to Moria PC için Duyuruldu

Moria bizi bekler...

The Lord of the Rings Return to Moria PC için Duyuruldu

Bu yıl çıkması beklenen The Lord of the Rings: Gollum sonrasında, biz oyuncular için aynı evrende geçecek ama farklı bir yapıda olacak The Lord of the Rings: Return to Moria PC için duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: The Lord of the Rings: Gollum Çıkış Tarihi Belli Oldu!


The Lord of the Rings: Return to Moria PC için Geliyor

2023 yılının ilkbahar aylarında Epic Games Store mağazasına özel olarak çıkacak olan yeni oyun, kooperatif hayatta kalma yapısında olacak. Free Range Games tarafından geliştirilen ve North Beach Games tarafından da yayınlanacak olan The Lord of the Rings: Return to Moria, bizi kitap serisinin ötesine geçirecek ve Middle-Earth’ün dördüncü çağına götürecek. Lord Gimli Lockbearer tarafından Sisli Dağlar bölgesine çağırıldığımız hikayeye göre, Dwarves birliğinin kontrolüne geçerek kayıp çalıntı malları Moria’dan almak durumunda olacağız.

Hayatta kalmak için güç birliği yapmanın yanı sıra, üretim yapmak, inşa etmek ve simgesel madenleri araştırmak durumunda kalacağız. Tabii ki bizleri bol bol tehlikeli durumlar da bekleyecek.

North Beach Games ve Free Range Games tarafından duyuru sırasında söylenene göre, her bir bölümün tasarımının her elde değişecek. Haliyle bir maceranın diğerinin kopyası olmayacak. Her bir keşfi tercihen tek başımıza veya çevrimiçi olarak arkadaşlarımız ile oynayabileceğiz. Daha kaliteli teçhizat ve daha fazla kaynak için madencilik yapabileceğiz. Ne var ki bu çıkartacağımız gürültünün derinliklerdeki tehditlerin başımıza üşüşmesine yol açacakmış.

İlerleyişimiz boyunca, Shadow’un sırrını öğrenmek için üç efsanevi dağın gizlerini ortaya çıkartacağımız, değerli metalleri alacağımız, hayatta kalmak için mücadele edeceğimiz ve kötü niyetli güçlerle savaşacağımız The Lord of the Rings: Return to Moria için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version