The Lord of the Rings: Gollum Yeniden Ertelendi!

Umuyoruz ki önümüzdeki yıla sarkmayacak...

The Lord of the Rings Gollum Yeniden Ertelendi!

Daha önceden de erteleme haberini aldığımız The Lord of the Rings: Gollum yine ertelendi. 1 Eylül 2022 tarihinde çıkması beklenen oyunun yeni tarihi şimdilik belirsiz, ama tahminen Aralık ayı içinde bir çıkış söz konusu olabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Nacon Connect Sunumu Sırasında Gösterilen Oyunlar


2019 yılının Mart ayı içerisinde duyurulmuş olan oyun, Deadalic Entertainment tarafından PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor. Mayıs ayı içerisinde yapılan duyuru ile Nacon yayıncılığında 1 Eylül 2022 tarihinde çıkacağı söylenmişti. Artık bu tarihin herhangi bir geçerliliği kalmadı.

The Lord of the Rings: Gollum için Biraz Daha Bekleyeceğiz

Geliştirici stüdyo tarafından oyunun Twitter hesabı tarafından yapılan paylaşımda, öncelikli olarak oyuncuların sabrına ve desteğine teşekkür ediliyor ve geliştirici ekibin etkileyici bir deneyim yaşatabilmek için sıkı çalıştığından bahsediliyor.

Devamında ise, topluluğun beklentilerini karşılamak ve J.R.R. Tolkien’in vizyonunu onurlandıracak şekilde bir hikaye anlatmak amacında olduklarını ve olabilecek en iyi deneyimin sunulabilmesi için de çıkış tarihini birkaç ay ileriye taşıdıklarını söylüyorlar. Şimdilik net bir tarih verilmiyorken, bunun için yakın bir gelecekte yapılacak olan diğer duyuru beklememiz gerekiyor.

Aslında bakarsanız, bu erteleme kararı iyi bir gelişme olabilir. Çünkü, yakın bir zaman önce gerçekleştirilen Nacon Connect sırasında karşımıza çıkan oyunun görselliği oyuncular tarafından epey olumsuz eleştiri almıştı. Elde edilen birkaç aylık süre, görsellikle olumlu yönde iyileşmeyi beraberinde getirebilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

The Lord of the Rings: Gollum Hakkında

J.R.R. Tolkien tarafından yazılan hikayeye sadık kalınacak ve Gollum karakterine dair bilinmeyenlerin anlatılacağı aksiyon oyununda, Kara Kule’deki esaret yıllarından Mirkwood Elfleri’nin yanındaki zamana kadar olan her şeyi öğreneceğiz.

The Lord of the Rings: Gollum, Baş Tasarımcı Martin Wilkes tarafından belirtilene göre çoğunlukla savaşın olmadığı bir oyun olacak. Yolunuza çıkan düşmanlarınızı silah kullanımı olmayacağı için doğrudan değil de, dikkatlerini dağıtarak gizlilik yolu ile ortadan kaldırmak durumunda olacaksınız. Bununla birlikte, arkadaşlarınızın yeteneklerinden de faydalanabileceğiniz zamanlar da olacak.

Oynanış açısından stilinizin ve vereceğiniz kararların da Gollum üzerinde bir etkisi bırakacağını söylemeden geçmeyelim. Smeagol ile karşı karşıya geldiği kişilik çatışmasında karanlık tarafın mı yoksa Smeagol’un mu kazanacağına doğrudan siz karar vereceksiniz.

 

Exit mobile version