The Lord of the Rings: Gollum PC Gereksinimleri Açıklandı

Bilgisayarınız yeterli mi?

The Lord of the Rings Gollum PC Gereksinimleri Açıklandı

Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından da yayınlanacak olan The Lord of the Rings: Gollum, 25 Mayıs 2023 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak. Önümüzde bir buçuk aydan az bir zaman kalmış iken, oyun ile ilgili merak edilen bir detay daha açıklığa kavuştu. The Lord of the Rings: Gollum PC gereksinimleri belli oldu.


İlginizi Çekebilir: Dead Island 2 PC Gereksinimleri Duyuruldu


The Lord of the Rings: Gollum PC Gereksinimleri

Verilen bilgilere baktığımızda, orta seviye ayarlarda, 1080p çözünürlükte ve ışın izleme kapalı olarak oynayabilmek için Intel i7-4770 veya AMD Ryzen 5 1600 işlemcili, 16 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 1080 (ışın izlemeyi açmanız durumunda RTX 2060) ekran kartlı bir sisteme ihtiyacınız olacak.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

The Lord of the Rings: Gollum Hakkında

J.R.R. Tolkien tarafından yazılan hikayeye sadık kalınacak ve Gollum karakterine dair bilinmeyenlerin anlatılacağı aksiyon oyununda, Kara Kule’deki esaret yıllarından Mirkwood Elfleri’nin yanındaki zamana kadar olan her şeyi öğreneceğiz.

Baş Tasarımcı Martin Wilkes tarafından belirtilene göre çoğunlukla savaşın olmadığı bir oyun olacak. Yolunuza çıkan düşmanlarınızı silah kullanımı olmayacağı için doğrudan değil de, dikkatlerini dağıtarak gizlilik yolu ile ortadan kaldırmak durumunda olacaksınız. Bununla birlikte, arkadaşlarınızın yeteneklerinden de faydalanabileceğiniz zamanlar da olacak.

Oynanış açısından stilinizin ve vereceğiniz kararların da Gollum üzerinde bir etkisi bırakacağını söylemeden geçmeyelim. Smeagol ile karşı karşıya geldiği kişilik çatışmasında karanlık tarafın mı yoksa Smeagol’un mu kazanacağına doğrudan siz karar vereceksiniz.

Exit mobile version