The Lord of the Rings: Gollum Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Büyük macera Eylül ayında başlıyor!

The Lord of the Rings Gollum Çıkış Tarihi Belli Oldu

Uzun zamandır sabırsızlıkla beklediğimiz The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi ile yeniden karşımıza geldi. Neyse ki müjdeli haberi sonunda aldık. Merakla beklenen oyun, ne zaman satışa sunulacak?


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Roller Champions Oyunu Çıkış Tarihi Kesinleşti


The Lord of the Rings: Gollum Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

2019 yılının Mart ayı içerisinde duyurulmuş olan The Lord of the Rings: Gollum, Deponia serisi ile adını duyuran ve Point-and-Click oynanışa sahip macera oyunları ile de popülerleşen Deadalic Entertainment stüdyosu tarafından geliştiriliyor ve PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için 1 Eylül 2022 tarihinde satışa sunulmuş olacak. Switch versiyonu için şimdilik net bir tarih verilememiş olsa da, 2023 yılına sarkmadan piyasadaki yerini alacakmış.

J.R.R. Tolkien tarafından yazılan hikayeye sadık kalınacak ve Gollum karakterine dair bilinmeyenlerin anlatılacağı aksiyon oyununda, Kara Kule’deki esaret yıllarından Mirkwood Elfleri’nin yanındaki zamana kadar olan her şeyi öğreneceğiz.

The Lord of the Rings: Gollum, Baş Tasarımcı Martin Wilkes tarafından belirtilene göre çoğunlukla savaşın olmadığı bir oyun olacak. Yolunuza çıkan düşmanlarınızı silah kullanımı olmayacağı için doğrudan değil de, dikkatlerini dağıtarak gizlilik yolu ile ortadan kaldırmak durumunda olacaksınız. Bununla birlikte, arkadaşlarınızın yeteneklerinden de faydalanabileceğiniz zamanlar da olacak.

Oynanış açısından stilinizin ve vereceğiniz kararların da Gollum üzerinde bir etkisi bırakacağını söylemeden geçmeyelim. Smeagol ile karşı karşıya geldiği kişilik çatışmasında karanlık tarafın mı yoksa Smeagol’un mu kazanacağına doğrudan siz karar vereceksiniz.

Bildiğiniz gibi ilk açıklandığında oyun 2021 yılında bizlerle olacaktı. Ne var ki Temmuz ayı içerisinde yapılan duyuru ile bu yıla ertelendiğini öğrenmiş ve üzülmüştük. Eğer herhangi bir yeni erteleme haberi olmaz ise, dört aydan kısa bir süre sonra yeni ve güzel bir maceraya dalış yapacağız.

 

Exit mobile version