The LEGO Ninjago Movie Video Game Ücretsiz Oldu!

LEGO severlerin kaçırmak istemeyeceği bir nimet.

The LEGO Ninjago Movie Video Game

TT Fusion tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan The LEGO Ninjago Movie Video Game tüm platformlarda ücretsiz oldu. 21 Mayıs TSİ 10:00’a kadar ücretsiz dağıtılacak oyunu hemen kütüphanenize ekleyip oynayabilirsiniz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Uplay’de 2 Assassin’s Creed Turu Ücretsiz Oldu!


The LEGO Ninjago Movie Video Game Ücretsiz Oldu

TT Fusion tarafından geliştirilen ve Warner Bros.Interactive Entertainment tarafından yayınlanan aksiyon, macera oyunu The LEGO Ninjago Movie Video Game tüm platformlarda ücretsiz oldu. Oyun 21 Mayıs TSİ 10:00’a kadar Steam, Microsoft Store ve PlayStation Store üzerinden ücretsiz bir şekilde erişilebilecek.

Yapımın herhangi bir oynama sınırlandırması barındırmadığını da belirtmeden geçmek istemeyiz. Steam için burayı, Xbox için burayı ve PlayStation içinse burayı tıklayarak ilgili sayfalara ulaşabilirsiniz.

Oyun Hakkında: Yepyeni LEGO oyunuyla içinizdeki ninjayı açığa çıkarın! En sevdiğiniz ninjalar olan Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane, Nya ve Master Wu ile oynayarak memleketleri Ninjago adasını kötü Lord Garmadon ve Köpek Balığı Ordusuna karşı savunun. Duvarda koşarak, yüksekten atlayarak ve Ninjago’nun düşmanlarıyla savaşarak üst kademelere çıkıp ninja savaş becerilerinizi geliştirin.

Ninja çevikliği sanatında ustalaşın. Her biri kendi eşsiz Mücadele Dojo’suna sahip 8 adet aksiyon dolu mekanda yaşayabilirsiniz. Ayrıca Savaş Haritalarının sayesinde, en çok dört oyunculu yarışmalarda arkadaşlarınız ve ailenize karşı oynayabilirsiniz.

Oyunu PC üzerinden oynayacak takipçilerimizin aşağıda yer alan sistem gereksinimlerini dikkate almasını öneririz.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Önerilen Sistem Gereksinimleri:


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version