The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom PC’de Oynanabiliyor

Nintendo sıkıntılar ile boğuşuyor...

Geçtiğimiz günlerde yaşanan sızıntı sonrasında, emülatör sayesinde The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom PC’de oynanabilir oldu. Nintendo tarafından bu gelişmelere nasıl bir karşılık verileceği ise merak konusu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Twitter Süper Mario Kardeşler Filmi Skandalı ile Gündemde


Hem The Legend of Zelda: Breath of the Wild için devam niteliği taşıyan hem de kendi hikayesini anlatacak olan Tears of the Kingdom, 12 Mayıs 2023 tarihinde Switch için satışa sunulacak. Yakın bir zaman önce yaşanan skandal ile sızdırılan ve sürprizi bozabilecek detaylar internete döküldüğü oyun, şimdi de emülator ile PC üzerinde oynanabilmesi ile gündeme geldi. Nintendo tarafında The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom sıkıntısı bitmek bilmiyor.

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom Tarihi Açıklandı

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom PC’de Oynanabiliyor

Gelen bilgilere göre Ryujinx isimli emülatör sayesinde, oyuncular yeni oyunu PC platformunda çalıştırmayı başardılar. Şu an için sadece bahsi geçen emülatör oyunu oynatabiliyor olsa da, başta Yuzu olmak üzere farklı alternatiflerin de desteklenenler listesine The Legend of Zelda oyununu da eklemeleri fazla zaman almayacaktır.

Eğer oyun ilginizi çekmişse ve bilgisayarınızda oynamayı istiyorsanız, güçlü bir sisteme sahip olmanız gerekiyor. Öyle ki, kullanıcılara tarafından aktarılana göre, i5-11600K işlemcili ve RTX 3090 ekran kartlı bir sistemde oyunun ilk bölgesinin 30 FPS akıcılığında çalışıyor ama gökyüzüne çıktığımız kısımda fazlaca takılmaların oluyormuş.

Emülatörlerin devam oyununu, Yuzu veya Cemu ile oynanabilen Breath of the Wild gibi akıcı çalıştırması fazla zaman almayabilir. Yani tam bir randıman alabilmek için şimdilik beklemek en iyisi olacaktır.

Exit mobile version