The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Oynanış Videosu

Yeni macera Mayıs'ta başlıyor!

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom Oynanış Videosu

Nintendo Youtube kanalı üzerinden The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom oynanış videosu yayınlandı. On dakika kadar süren oynanış videosunda, oyuna dair pek çok detayı görme fırsatımız oldu.


İlginiz Çekebilir: Yeni Layers of Fear Oynanış Videosu


Switch ve Wii U için geliştirilmiş olan The Legend of Zelda: Breath of the Wild için devam niteliği taşıyor olsa da kendi bağımsız hikayesini anlatacak olan The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, E3 2019 fuarı sırasında duyurulmuştu. Switch için geliştirilen ve 12 Mayıs 2023 tarihinde çıkması beklenen oyun için, bugün on dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Oynanış Videosu Gösterildi

Bir önceki oyundan aşina olduğumuz özelliklere ek olarak, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom oyununda bulunacak yeni özelliklerden birisi Recall olacak ve bizim için bir nevi asansör görevi görecek.

Bir diğer dikkat çeken özellik ise Fuse. Bildiğiniz veya bilmediğiniz gibi, Breath of the Wild oyuncularının en çok şikayet ettiği şeylerden birisi kırılan silahlardı. Devam oyunu ise buna ilginç bir yenilik getiriyor. Mesela Link ağaç dalı ile kayayı birleştirerek bir silah yapabiliyor. Aynı şekilde okun ucuna yaratıkların birinden aldığımız gözü monte ederek bir nevi güdümlü ok üretebilmek mümkün oluyor. Görünüşe göre bu gibi yüzlerce seçeneğimiz olacak ve hayal gücümüzü kullanarak oyunu çok daha eğlenceli hale getirebileceğiz.

Oynanış videosunda ayrıca Construct adındaki yeni bir düşmanı, çok katmanlı harita yapısını ve bulmacaları çözmek için yepyeni yöntemleri de görebiliyoruz. Bizleri hayli keyifli bir oyun deneyiminin beklediğine şüphe yok.

Exit mobile version