The Last of Us’ta Tess’i Canlandıran Annie Wersching Vefat Etti

Haftaya üzücü bir haberle başladık...

The Last of Us'ta Tess'i Canlandıran Annie Wersching Öldü

Dizi, film ve oyun dünyasından genelinde heyecanlandırıcı ve sevindirici haberler alıyor olsak da, zaman zaman bizleri üzen haberler de alıyoruz. Alınan iptal kararları bir yana, oyun dünyasına damgasını vurmuş olan karakterlere hayat veren isimlerin sonsuzluğa karıştığını birçok kez görmüştük. The Last of Us’ta Tess’i canlandıran Annie Wersching da bunların bir yenisi oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: HBO Müjdeyi Verdi: The Last of Us Sezon 2 Geliyor!


The Last of Us’ta Tess’i Canlandıran Annie Wersching Vefat Etti

Deadline sitesi tarafından aktarılan habere göre Wersching için 2020 yılında teşhisi konulmuştu. Bu durum elbette oyunculuk kariyerini devam ettirmesine engel olmamıştı. Kendisini Star Trek: Picard ve The Rookie filmlerinde de görmüştük. Ne var ki kırk beş yaşındaki ünlü aktris, kanser ile olan savaşında yenik düştü ve vefat etti.

Annie Wersching, başrolünde Kiefer Sutherland’in oynadığı 24 dizisi ile tanınmış olsa da, Marvel’s Runaways dizisinde Leslie Dean ve 2013 yılında çıkmış olan The Last of Us oyununda Tess karakterine de üstün bir performans ile hayat vermişti.

Ünlü oyuncunun vefat haberi dizi, film ve oyun dünyasında büyük üzüntü ile karşılanmış iken, Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann da Twitter hesabı üzerinden paylaşım yaparak üzüntüsünü dile getirdi.

“Sevgili arkadaşımın, Annie Wersching’in vefat ettiğini az önce öğrendim. Güzel bir sanatçıyı ve insanı kaybettik. Kalbim paramparça. Sevdikleriyle aynı kederi paylaşıyorum.”

Exit mobile version