The Last of Us Piksel Oyunu Oldu!

Clicker artık korkutucu değil gibi sanki..

The Last of Us Piksel Oyunu Oldu!

Oyun dünyasının en başarılı yapımları arasında yer alan The Last of Us, bir hayran tarafından piksel tabanlı olarak yeniden şekillendirildi. Bu tasarım oyunun yaratıcı yönetmeni Neil Druckmann’ın da epey dikkatini çekmiş gibi gözüküyor. Peki The Last of Us’ın piksel oyunu nasıl görünüyor?


İlginizi Çekebilir: God of War FPS Olsaydı Nasıl Olurdu?


The Last of Us Piksel Piksel Oldu!

Hemen aşağıda görebileceğiniz bu döngüsel animasyon, The Last of Us ve devam oyunu olan The Last of Us Part II içerisinde yer alan tüm tanınabilir özelliklere yer veriyor.

Söz konusu tasarım yayınlanmasından bu yana sekiz bine yakın beğeni ve binin üstünde retweet aldı. Nitekim, oyunun yaratıcı yönetmeni de retweet edenler arasında yer alıyor.

Woostars Pixels, popüler oyunların piksel tabanlı animasyonlarını oluşturması ile tanınıyor. Bu kapsamda The Last of Us’a ek olarak God of War, Half Life ve Cyberpunk 2077 gibi oyunların da piksel tabanlı animasyonları bulunuyor.

Neil Druckmann’ı bir kenara bırakırsak pek çok hayran bu tasarıma bayıldı ve bu tasarımın sadece animasyonla kısıtlı kalmaması gerektiğini öne sürdü. Açıkçası, ben de bu animasyonun oyuna uyarlanmış halini denemek isterdim.


Peki siz bu tasarım hakkında ne düşünüyorsunuz? The Last of Us’ı bir de bu şekilde oynamak ister miydiniz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version