The Last of Us Part II İnceleme Puanları Yayınlandı

The Last of Us Part II İnceleme Puanları yayınlanmaya başlandı.

The Last of Us Part II inceleme puanları

The Last of Us Part II inceleme puanları bugün itibarıyla gün yüzüne çıkmaya başladı. Birçok farklı internet mecrası, oyuna dair fikirlerini takipçileriyle paylaştılar. Oyunun aldığı ilk puanlar ise muhteşem bir yapımla karşılaşacağımızın sinyallerini verdi.

2020’nin merakla beklenen oyunlarının başında gelen The Last of Us Part II, ilk oyunun kaldığı yerden hikayeyi devralmaya hazırlanıyordu. Birinci oyunla harikalar yaratan ve unutulmaz oyunlar arasına giren serinin ikinci bölümü The Last of Us Part II, bu sefer direkt olarak Ellie’nin hikayesine odaklanıyordu.

İlk oyunda gördüğümüz oynanış dinamiklerini koruyan ve bunu geliştirmeyi başaran Naughty Dog, yayınladığı videolarla harika bir oyun geldiğini zaten bizlere hissettirmişti. Bugün yayınlanan inceleme puanları ise tahminlerin doğru olduğunu bizlere gösterdi.


İlginizi çekebilir: PS5 canlı yayınında gösterilen tüm videolar


Kıyamet sonrasında bir dünyada geçen ve hayatta kalmaya çalışan karakterleri anlatan The Last of Us, ilk bakışta çok bir şey vaat etmiyordu. Ancak ilk oyunda gördüğümüz gibi alışılagelmiş bu tema, harika şekilde işlenmişti. Hem yaratılan karakterler hem hikaye hem de oynanış, tam anlamıyla “masterpiece” kıvamındaydı. Hal böyle oyunca oyuncular serinin devamını dört gözle bekler olmuşlardı.

Dünyanın önemli oyun mecraları, oyuna tam puan ya da tam puana yakın puanlar verdiler. 19 Haziran itibarıyla PlayStation 4’e özel olarak çıkacak oyunun ilk puanları ise aşağıdaki gibi sıralandı.

The Last of Us Part II inceleme puanları yayınlandı

Exit mobile version