The Last of Us Part II Çok Oyunculu Oyunu Sızıntısı Yaşandı

Yap şu duyuruyu artık Naughty Dog!

The Last of Us Part II Çok Oyunculu Oyunu Sızıntısı Yaşandı

The Last of Us Part II çok oyunculu oyunu ile ilgili yeni bir video sızıntısı yaşandı. Görünüşe göre, daha önceki sızıntıya bağlı olarak, vücut zırhları görücüye çıktı. Sony ve Naughty Dog cephesinin şimdilik sessiz olduğu detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizisi Bu Yıla Yetişmeyecek


Naughty Dog, The Last of Us Part II dünyasında geçen bağımsız bir çok oyunculu oyun üzerinde çalışıyor bildiğiniz gibi. Şimdilik herhangi bir detayına ilişkin açıklama yapılmamış olsa da, geçtiğimiz yılın Temmuz ayı içerisinde kanalı üzerinden bir video yayınlayan veri madencisi Speclizer, The Last of Us Part II ile ilgili oyun içi bir haritayı inceleme altına almıştı.

Bir otelin, bir iskelenin ve bir benzin istasyonunun bulunduğu bölgeler ile bahsi geçen haritanın ekranımıza geldiği videoda anlatılanlara göre Naughty Dog, üzerinden bir noktada Battle Royale oyunu üzerinde çalışmış veya halen çalışıyor.

Aynı videoda, çok oyunculu oyunda kullanılması düşünülmüş olan birden fazla cihazı da görmüştük. Bunlardan bir tanesi dinleme modunu kullanmaya yarayacak olan bir cihaz iken, bir diğeri ise taşınabilir televizyon olarak isimlendirilmiş iken, tasma isimli bir obje ile oyunda köpeklerin olacağı da anlaşılıyordu. Bunlara ek olarak, farklı seviyelerde kask ve zırhlar ile farklı tipte sırt çantaları da verilerin arasında karşımıza çıkıyordu.

Yeni The Last of Us Part II Çok Oyunculu Videosu Sızdırıldı

Henüz geliştirici stüdyo bu sızıntıya bir cevap vermemiş iken, Speclizer da Youtube kanalı üzerinden yeni bir videoyu daha paylaşıma sundu. Kullanıcı tarafından oyunun dosyalarında yapılan bir diğer araştırma sonucunda, Ellie için hazırlanmış olan birinci, ikinci ve üçüncü seviye olmak üzere farklı çok oyunculu zırh modelleri bulunmuş.

Bunlar her ne kadar temsili gibi görünse de, henüz tamamlanmamış ve çok oyunculu oyun yayınlandığında nihai versiyonda karşımıza çıkacak da olabilir. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Henüz Sony veya Naughty Dog bu videoyu teyit etmiş veya yalanlamış değil. Haliyle de resmi bir açıklama yapılana kadar söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Olası yeni gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version