The Last of Us Part I PlayStation 5 ve PC için Duyuruldu! (Güncel)

Geliyor gelmekte olan!

The Last of Us Part I PlayStation 5 ve PC için Duyuruldu!

GÜNCELLEME: PlayStation Türkiye tarafından yapılan resmi duyuru ile The Last of Us: Part I, hem PlayStation 5 hem de PC için Türkçe altyazı ve dublaj seçeneğiyle de geliyor!

***

The Last of Us Part I Summer Game Fest 2022 sırasında Naughty Dog stüdyosundan Neil Druckmann’ın katılımı ile duyuruldu. Peki yeniden yapım nasıl olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sony PlayStation 4 için Oyun Çıkartmayacağı Zamanı Açıkladı


The Last of Us Part I PlayStation 5 ve PC için Geliyor!

Yakın bir zaman önce PlayStation Direct mağazası üzerinde ortaya çıkan duyuru fragmanı ile vaktinden önce ortaya çıkan oyun, artık resmiyet kazandı. Söylenene göre yeniden yapım, 2 Eylül 2022 tarihinde PlayStation 5 için satışa sunulacak. Her ne kadar PC için de geliştiriliyor olsa da, şu an için net bir tarih verilmiş değil.

PlayStation Direct üzerinden verilen detaylara göre, ana senaryo ve Left Behind ile birlikte orijinal oyunun bütünüyle revizyondan geçirilmiş hali olacakmış. Aslına sadık kalınarak yeniden üretilecek olsa da, modernize edilmiş oynanış, iyileştirilmiş kontroller ve genişletilmiş erişilebilir seçeneklerinin olacağına dikkat çekiliyor. Bunlara ek olarak, iyileştirilmiş görsel efektiler ve geliştirilmiş araştırma ve çatışma mekanikleri de bizi bekleyecekmiş.

PlayStation Direct mağazasındaki fiyat etiketine bakılırsa, çoklu oyuncu modundan bahsedilmemiş olan standart sürüm 69.99 dolar üzerinden satışa sunulacak. Oyunun bir de metal kutulu, çizgi-roman yeniden baskısı ve kilidi açılabilir oyun içi içeriklerin bulunacağı Firefly sürümü de olacak ve 99.99 dolar üzerinden oyuncuların beğenisine sunulacak.

Duyuruya özel olarak hazırlanmış olan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Last of Us Konusu

Düşmanlarla dolu bir kıyamet sonrası dünyada Joel ve Ellie, umutsuz durumlardan ötürü bir araya gelirler ve ABD’nin geri kalan bölgelerinde geçecek vahşi bir yolculukta hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek zorunda kalacaklardır.

Exit mobile version