The Last of Us Part 3 Geliştirilme Aşamasındaymış

Çok büyük bir sürpriz, değil mi?

Söylenene göre, The Last of Us Part 3 geliştirilme aşamasında. Şu an için Sony Interactive veya Naughty Dog tarafından yapılan resmi bir açıklama olsa da, bir devam oyununun duyurulması çok da büyük bir sürpriz olmayacaktır. Gelişmenin detayları ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1 PC Tarihi Belli Oldu


Özellikle ikinci oyunu ile oyun dünyasında büyük bir etki bırakan The Last of Us serisinde üçüncü bir oyunu görüp göremeyeceğimiz uzun zamandır merak konusuydu. 2020 yılının Haziran ayında GQ dergisine bir açıklama yapan Neil Druckmann, The Last of Us Part 3 oyununu geliştirebileceklerinin sinyalini vermişti.

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında ise Script Apart tarafından gerçekleştirilen bir podcast yayınına katılan Druckmann, The Last of Us Part 2 sonrasında yaşananların anlatılacağı bir hikaye taslağının Ortak Yazar Halley Gross tarafından halihazırda yazılmış olduğunu söylemişti.

Bildiğiniz gibi ikinci oyun, olası bir devam oyunu için açık bir kapı bırakacak şekilde sona ermişti. Haliyle geliştirici stüdyonun beklenen duyuruyu ne zaman yapacağı da merak ediliyordu. Druckmann, podcast yayını sırasında, ikinci oyunun sonrasında yaşananları, Abby ile Ellie karakterlerini nelerin beklediğini ve nasıl bir yol izlediklerini göreceğimizi de söylemişti.

TheLastOfUsPart2-1

The Last of Us Part 3 Geliştiriliyormuş

Bildiğiniz gibi Naughty Dog, şu anda çok oyunculu The Last of Us oyunu üzerinde çalışıyor. Ancak görünüşe, bu ve fantastik temalı bir başka oyunun yanı sıra Part 3 için de geliştirilme aşamasına geçilmiş.

Bilgi, ViewerAnon isimli kullanıcıdan geliyor. Kendisinin ilgili olduğu ana sektör dizi ve film olsa da, oyun ile ilgili sızıntılarını da görmüştük. Mesela Crash Bandicoot 4 oyununun varlığını önceden sızdırmıştı.

ViewerAnon, sonraki paylaşımlarında, çok oyunculu The Last of Us oyununun sıradaki Naughty Dog oyunu olduğunu söylüyor. Part 3 ise bir sonraki olacakmış.

Daha önceden olduğu gibi, bu bilgiyi de onaylanana kadar söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Serinin devam oyununun geliştirilme aşamasında olması elbette sürpriz olmayacak, ama yine de heyecanlanmamak elde değil. Zaten CES 2022 fuarı sırasında halihazırdaki projeleri açıklamak için bir hayli sabırsız olduğunu söylemiş olan Neil Druckmann, Haziran ayı içerisinde sıradaki oyununun da geliştirilmesine başlandığını müjdelemişti.

Exit mobile version