The Last of Us Part 2 Yeni Oynanış Videosu! (İzledik ve Yorumladık)

The Last of Us Part 2 Oynanış Videosu

Turuncu Levye’den Taha Alperen Karaman ve Ünsal Sarıtoprak, The Last of Us Part 2 Yeni Oynanış Videosu’nu izlerken bu anı kayıt altına alıp bir reaksiyon videosu hazırladılar. Ayrıca video esnasında gerekli yerlerde çeviri yaparak videoyu derinlemesine incelediler.

Videomuz Turuncu Levye Youtube Kanalı‘nda yayında! Mafia 2: Definitive Edition kazanma şansı hala devam ediyor.


İlginizi Çekebilir: Mafia 2: Definitive Edition Hediye Ediyoruz!


TLoU Part 2 Yeni Oynanış Videosunu İzledik!

Videoda, 19 Haziran 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan PlayStation özel oyunu The Last of Us Part 2’yi ele aldık. State of Play etkinliği kapsamında 20 dakikadan fazla oynanış videosu bizlerin beğenisine sunuldu. Taha Alperen Karaman ve Ünsal Sarıtoprak, The Last of Us Part 2 Yeni Oynanış Videosu’nu izlerken bir yandan bu anı kayıt altına alıp bir reaksiyon videosu hazırladılar.

TLoU Part 2: Salgın tarafından mahvolmuş Amerika Birleşik Devletleri’nde yaptıkları tehlikeli yolculuktan beş yıl sonra Ellie ve Joel, Jackson, Wyoming’de kendilerine bir hayat kurarlar. Enfekte canlılar ve hayatta kalan çaresiz insanların oluşturduğu tehditlere rağmen, hayatta kalan insanlardan oluşan ve gelişmekte olan bu toplumda yaşayarak nihayet huzurlu ve düzenli bir yaşama sahip olmayı başardılar.

Vahşi bir cinayet sebebiyle bu huzur bozulduğunda Ellie, adaleti yerine getirmek ve intikamını almak için amansız bir maceraya yelken açmak durumunda kalır. Ellie av konusunda iyice ustalaşırken, yaptıklarının fiziksel ve ruhsal açıdan yıkıcı etkileriyle yüzleşmek zorunda kalır.

TLoU Part 2, 19 Haziran 2020 tarihinde Türkçe dublaj, alt yazı ve menü seçenekleriyle oyun severlerle buluşacak.


YouTube Kanalımız


Peki ya siz TLoU Part 2 videomuz hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version